Gość milla20 Napisano Wrzesień 4, 2014 pytanie do forumowiczek z krakowa :) mozecie polcecic mi dobrego dentyste? mieszkam w krakowie od roku i jakos tak nie za bardzo wiem, do kogo moge isc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 ja chodze do biodent i jestem zadowlona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milla20 Napisano Wrzesień 4, 2014 a jak cenowo u nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 powiedziałabym, że normalnie :) a mają bardzo dobrych specjalistów. uwierz, ze miałam już niezle przeprawy z dentystami w krakowie. tutaj jestem zadowolona i nie zamierzam zmieniać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cloony Napisano Październik 25, 2014 ja zdecydowanie polecam dr obuchowicz z ultragenu. bardzo sympatyczna kobieta, dzieki czemu wizyta nie jest az tak stresujaca ;) robila mi leczenie kanalowe i jestem bardzo zadowolona z jego przebiegu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2014 Mam bardzo niemiłe przeżycia, jeżeli chodzi o dentystów, miała źle wyleczone dwa zęby w końcu musiałam leczyć je kanałowo, nie wspomnę ile na to wszystko wydałam pieniędzy. W końcu znalazłam dobrego stomatologa, polecam wszystkim, którzy na wizyty chodzą niechętnie i są nieufni http://stomatologwieliczka.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 Ja mam ortodontę w Centrum Stomatologii Cichoń, ale leczenie zachowawcze itd też tam mają. Ładne,m schludne gabinety, wszystko punktualnie więc mnie się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 Ja od siebie polecam doktora Wojciecha Klonowskiego www.klonowski-krakow.pl do którego kiedyś dosyć często chodziłam. Miałam poważny problem z zębami za który inny dentysta chciał żebym zapłaciła fortunę a tutaj wyszło naprawdę rozsądnie. W ogóle konkretny i sympatyczny facet. Moja mama teraz do niego przychodzi i też jest zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 A ktoś może z Was chodzi do http://www.studiose.med.pl/ ? Ja miałam tam leczone zęby i wstawiane implanty, przecudowni ludzie, ja z moim lękiem do dentystów się normalnie trzęsłam ze strachu a tam 1000% cierpliwości i profesjonalizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ziolla Napisano Listopad 5, 2017 Ja chodzę do Anny Król http://www.stomatologiakrakowczyzyny.pl/pl cenowo jest spoko, obsługa pełna profeska i wszystko na miejscu robią, nie trzeba latać gdzieś i robić dodatkowe badania. Mają bardzo szeroką ofertę także warto sobie przejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleute Napisano Listopad 23, 2017 Stomatologia Cichoń jest także bardzo dobrym gabinetem . Pracują tu lekarze z bardzo bogatym doświadczeniem . Są już dłuższy czas . Ja właściwie chodzę na do nich na wizyty kontrolne czy leczenie właściwie od początku ich istnienia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Whisper88 Napisano Grudzień 21, 2017 Ja wStomatologii Cichoń lecze już zęb od 4 lat . Wlaściwie od kiedy miałam problemy z zębai po ciąży . Uratowano mi tutaj szóstke , która była w stanie beznadziejnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 ja mialam swietna dentystke ale niestety wyprowadzila sie do innego miasta ;/ wiec tez chetnie poczytam jakies opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jurita Napisano Październik 17, 2018 ja moge polecic pania Renate Gąsiorowską ze Scandinavian Clinic, trafilam tam przypadkiem bo mialam voucher ale obecnie jestem juz stala pacjentka ;) nigdy wczesniej nie trafilam na taka zaangazowana dentystke z cudownym podejsciem do pacjenta, jesli ktos ma jakiekolwiek obawy przed wizyta u dentysty to z pewnoscia sie ich pozbedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edzik Napisano Grudzień 31, 2018 chwalę sobie stomatologa Pana cichonia. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony, leczy dokładnie i bezboleśnie. Znalazłam ten gabinet jakiś czas temu i się tego trzymam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peszkowka Napisano Czerwiec 17, 2019 W Krakowie długo szukałam dobrego dentysty i w końcu trafiłam na stomatologię Cichonia. Bardzo fajna klinika, przyjazna i leczą dokładnie. Ja jestem bardzo zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśka90 Napisano Czerwiec 28, 2019 Mnie koleżanka poleciła dentystę w klinice Luxdentica na Ruczaju. Jako że do Krakowa przeprowadziłam się z Wrocławia kilka miesięcy temu, nie znałam nikogo i kontakt chętnie wzięłam. Jestem bardzo zadowolona, że tam trafiłam - z opieki, jaką mi tam zapewniają i z efektów leczenia. Poziom ta klinika prezentuje naprawdę światowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzoną placówką stomatologiczną polecam skontaktować się z http://properdent.pl/ Mają szeroki zakres usług i doświadczonych specjalistów. Ich siedziba znajduje się w Skawinie pod Krakowem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tinus Napisano Sierpień 12, 2019 ja chodzę do stomatologii dr Cichonia. Bardzo dobra jest to klinika, doskonale i bezboleśnie leczą. Szczerze mówiąc jestem zadowolona że do nich trafiłam bo przynajmniej wiem że jestem w dobrych rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojmaka Napisano Sierpień 24, 2019 no widzę ze to lubiany i ceniony dentysta! w takim razie koniecznie musze sie wybrać do niego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattiii Napisano Wrzesień 4, 2019 Ja polecam stomatologów z Lux Med. Mają świetne podejście do pacjenta, no i zapewniają kompleksową opiekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość illy77 Napisano Wrzesień 30, 2019 My całą rodziną chodzimy do kliniki Luxdentica. Namiar znalazłam w internecie, to klinika niedaleko naszego mieszkania. Bardzo przyjazna pacjentom, także tym małym, co jest szczególnie dla nas ważne, bo mamy małe dzieci. Mają nowoczesny sprzęt, np. kanałowe leczenie robią pod mikroskopem, tak samo lekarze są wykwalifikowani, a przy tym bardzo mili. Taka opieka jest na wagę złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JedrekMar Napisano Grudzień 30, 2019 Moim zdaniem najlepszy gabinet który mogę bez przeszkód polecić to gabinet Steczko. Znalazłem tam pomoc takiej jak oczekiwałem. Leczenie bez bólu i stresu. Mega dobre podejście do pacjenta i jego problemu. Pełne zadowolenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Styczeń 11, 2020 Ja po przeprowadzce do Krakowa długo szukałam odpowiedniego gabinetu stomatologicznego. Chciałam aby zapewniał on kompleksową opiekę tak, żebym nie musiała szukać później innego. Tak trafiłam na Lux Med. Jestem zadowolona z jakości obsługi i możliwości umawiania wizyt online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Styczeń 11, 2020 Ja po przeprowadzce do Krakowa długo szukałam odpowiedniego gabinetu stomatologicznego. Chciałam aby zapewniał on kompleksową opiekę tak, żebym nie musiała szukać później innego. Tak trafiłam na Lux Med. Jestem zadowolona z jakości obsługi i możliwości umawiania wizyt online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukkka 0 Napisano Lipiec 13, 2020 ja z kolei trafiłam na dobrą opiekę dentystyczną w Stomatologii Dr Cichonia - doskonale potrafią się zaopiekować, wyleczyć i sprawić że będzie sie mieć ładny uśmiech! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melindaa 0 Napisano Sierpień 9, 2020 fakt, tam potrafią zdziałać cuda z uśmiechem! ja sama miałam jakieś plamy na jedynkach, nie uśmiechałam sie, wstyd mi było. a teraz, po paru wizytach w stomatologii cichonia mam piękne i równe zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria092 0 Napisano Sierpień 13, 2020 Ja bardzo polecam Denta-Med. Wyrywałam u nich ósemki i jestem mega zadowolona z usługi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lettka 0 Napisano Listopad 15, 2020 stomatologia dr Cichonia - bardzo dobrzy lekarze, leczą dokładnie, bezboleśnie i przede wszystkim dokłądnie! jestem bardzo zadowolona z leczenia zębów u nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Listopad 16, 2020 Ja polecam stomatologów z Lux Med. Korzystam z ich usług już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach