Go艣膰 milla20 Napisano Wrzesie艅 4, 2014 pytanie do forumowiczek z krakowa :) mozecie polcecic mi dobrego dentyste? mieszkam w krakowie od roku i jakos tak nie za bardzo wiem, do kogo moge isc :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 4, 2014 ja chodze do biodent i jestem zadowlona :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 milla20 Napisano Wrzesie艅 4, 2014 a jak cenowo u nich? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 4, 2014 powiedzia艂abym, 偶e normalnie :) a maj膮 bardzo dobrych specjalist贸w. uwierz, ze mia艂am ju偶 niezle przeprawy z dentystami w krakowie. tutaj jestem zadowolona i nie zamierzam zmienia膰 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Cloony Napisano Pa藕dziernik 25, 2014 ja zdecydowanie polecam dr obuchowicz z ultragenu. bardzo sympatyczna kobieta, dzieki czemu wizyta nie jest az tak stresujaca ;) robila mi leczenie kanalowe i jestem bardzo zadowolona z jego przebiegu :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 3, 2014 Mam bardzo niemi艂e prze偶ycia, je偶eli chodzi o dentyst贸w, mia艂a 藕le wyleczone dwa z臋by w ko艅cu musia艂am leczy膰 je kana艂owo, nie wspomn臋 ile na to wszystko wyda艂am pieni臋dzy. W ko艅cu znalaz艂am dobrego stomatologa, polecam wszystkim, kt贸rzy na wizyty chodz膮 niech臋tnie i s膮 nieufni http://stomatologwieliczka.pl . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2015 Ja mam ortodont臋 w Centrum Stomatologii Cicho艅, ale leczenie zachowawcze itd te偶 tam maj膮. 艁adne,m schludne gabinety, wszystko punktualnie wi臋c mnie si臋 podoba. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 21, 2017 Ja od siebie polecam doktora Wojciecha Klonowskiego www.klonowski-krakow.pl do kt贸rego kiedy艣 dosy膰 cz臋sto chodzi艂am. Mia艂am powa偶ny problem z z臋bami za kt贸ry inny dentysta chcia艂 偶ebym zap艂aci艂a fortun臋 a tutaj wysz艂o naprawd臋 rozs膮dnie. W og贸le konkretny i sympatyczny facet. Moja mama teraz do niego przychodzi i te偶 jest zadowolona. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 28, 2017 A kto艣 mo偶e z Was chodzi do http://www.studiose.med.pl/ ? Ja mia艂am tam leczone z臋by i wstawiane implanty, przecudowni ludzie, ja z moim l臋kiem do dentyst贸w si臋 normalnie trz臋s艂am ze strachu a tam 1000% cierpliwo艣ci i profesjonalizmu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ziolla Napisano Listopad 5, 2017 Ja chodz臋 do Anny Kr贸l http://www.stomatologiakrakowczyzyny.pl/pl cenowo jest spoko, obs艂uga pe艂na profeska i wszystko na miejscu robi膮, nie trzeba lata膰 gdzie艣 i robi膰 dodatkowe badania. Maj膮 bardzo szerok膮 ofert臋 tak偶e warto sobie przejrze膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Aleute Napisano Listopad 23, 2017 Stomatologia Cicho艅 jest tak偶e bardzo dobrym gabinetem . Pracuj膮 tu lekarze z bardzo bogatym do艣wiadczeniem . S膮 ju偶 d艂u偶szy czas . Ja w艂a艣ciwie chodz臋 na do nich na wizyty kontrolne czy leczenie w艂a艣ciwie od pocz膮tku ich istnienia . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Whisper88 Napisano Grudzie艅 21, 2017 Ja wStomatologii Cicho艅 lecze ju偶 z臋b od 4 lat . Wla艣ciwie od kiedy mia艂am problemy z z臋bai po ci膮偶y . Uratowano mi tutaj sz贸stke , kt贸ra by艂a w stanie beznadziejnym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 9, 2018 ja mialam swietna dentystke ale niestety wyprowadzila sie do innego miasta ;/ wiec tez chetnie poczytam jakies opinie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jurita Napisano Pa藕dziernik 17, 2018 ja moge polecic pania Renate G膮siorowsk膮 ze Scandinavian Clinic, trafilam tam przypadkiem bo mialam voucher ale obecnie jestem juz stala pacjentka ;) nigdy wczesniej nie trafilam na taka zaangazowana dentystke z cudownym podejsciem do pacjenta, jesli ktos ma jakiekolwiek obawy przed wizyta u dentysty to z pewnoscia sie ich pozbedzie ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edzik Napisano Grudzie艅 31, 2018 chwal臋 sobie stomatologa Pana cichonia. Gabinet jest bardzo dobrze wyposa偶ony, leczy dok艂adnie i bezbole艣nie. Znalaz艂am ten gabinet jaki艣 czas temu i si臋 tego trzymam! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Peszkowka Napisano Czerwiec 17, 2019 W Krakowie d艂ugo szuka艂am dobrego dentysty i w ko艅cu trafi艂am na stomatologi臋 Cichonia. Bardzo fajna klinika, przyjazna i lecz膮 dok艂adnie. Ja jestem bardzo zadowolona! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ka艣ka90 Napisano Czerwiec 28, 2019 Mnie kole偶anka poleci艂a dentyst臋 w klinice Luxdentica na Ruczaju. Jako 偶e do Krakowa przeprowadzi艂am si臋 z Wroc艂awia kilka miesi臋cy temu, nie zna艂am nikogo i kontakt ch臋tnie wzi臋艂am. Jestem bardzo zadowolona, 偶e tam trafi艂am - z opieki, jak膮 mi tam zapewniaj膮 i z efekt贸w leczenia. Poziom ta klinika prezentuje naprawd臋 艣wiatowy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 12, 2019 Wszystkim osobom rozgl膮daj膮cym si臋 za sprawdzon膮 plac贸wk膮 stomatologiczn膮 polecam skontaktowa膰 si臋 z http://properdent.pl/ Maj膮 szeroki zakres us艂ug i do艣wiadczonych specjalist贸w. Ich siedziba znajduje si臋 w Skawinie pod Krakowem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tinus Napisano Sierpie艅 12, 2019 ja chodz臋 do stomatologii dr Cichonia. Bardzo dobra jest to klinika, doskonale i bezbole艣nie lecz膮. Szczerze m贸wi膮c jestem zadowolona 偶e do nich trafi艂am bo przynajmniej wiem 偶e jestem w dobrych r臋kach Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojmaka Napisano Sierpie艅 24, 2019 no widz臋 ze to lubiany i ceniony dentysta! w takim razie koniecznie musze sie wybra膰 do niego!聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nattiii Napisano Wrzesie艅 4, 2019 Ja polecam stomatolog贸w z Lux Med. Maj膮 艣wietne podej艣cie do pacjenta, no i zapewniaj膮 kompleksow膮 opiek臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 illy77 Napisano Wrzesie艅 30, 2019 My ca艂膮 rodzin膮 chodzimy do kliniki Luxdentica. Namiar znalaz艂am w internecie, to klinika niedaleko naszego mieszkania. Bardzo przyjazna pacjentom, tak偶e tym ma艂ym, co jest szczeg贸lnie dla nas wa偶ne, bo mamy ma艂e dzieci. Maj膮 nowoczesny sprz臋t, np. kana艂owe leczenie robi膮 pod mikroskopem, tak samo lekarze s膮 wykwalifikowani, a przy tym bardzo mili. Taka opieka jest na wag臋 z艂ota Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JedrekMar Napisano Grudzie艅 30, 2019 Moim zdaniem najlepszy gabinet kt贸ry mog臋 bez przeszk贸d poleci膰 to gabinet Steczko. Znalaz艂em tam pomoc takiej jak oczekiwa艂em. Leczenie bez b贸lu i stresu. Mega dobre podej艣cie do pacjenta i jego problemu. Pe艂ne zadowolenie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pola Napisano Stycze艅 11, 2020 Ja po przeprowadzce do Krakowa d艂ugo szuka艂am odpowiedniego gabinetu stomatologicznego. Chcia艂am aby zapewnia艂 on kompleksow膮 opiek臋 tak, 偶ebym nie musia艂a szuka膰 p贸藕niej innego. Tak trafi艂am na Lux Med. Jestem zadowolona z jako艣ci obs艂ugi i mo偶liwo艣ci umawiania wizyt online Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pola Napisano Stycze艅 11, 2020 Ja po przeprowadzce do Krakowa d艂ugo szuka艂am odpowiedniego gabinetu stomatologicznego. Chcia艂am aby zapewnia艂 on kompleksow膮 opiek臋 tak, 偶ebym nie musia艂a szuka膰 p贸藕niej innego. Tak trafi艂am na Lux Med. Jestem zadowolona z jako艣ci obs艂ugi i mo偶liwo艣ci umawiania wizyt online Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lukkka 0 Napisano Lipiec 13, 2020 ja z kolei trafi艂am na dobr膮 opiek臋 dentystyczn膮 w Stomatologii Dr Cichonia - doskonale potrafi膮 si臋 zaopiekowa膰, wyleczy膰 i sprawi膰 偶e b臋dzie sie mie膰 艂adny u艣miech! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Melindaa 0 Napisano Sierpie艅 9, 2020 fakt, tam potrafi膮 zdzia艂a膰 cuda z u艣miechem! ja sama mia艂am jakie艣 plamy na jedynkach, nie u艣miecha艂am sie, wstyd mi by艂o. a teraz, po paru wizytach w stomatologii cichonia mam pi臋kne i r贸wne z臋by Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maria092 0 Napisano Sierpie艅 13, 2020 Ja bardzo polecam Denta-Med. Wyrywa艂am u nich 贸semki i jestem mega zadowolona z us艂ugi! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lettka 0 Napisano Listopad 15, 2020 stomatologia dr Cichonia - bardzo dobrzy lekarze, lecz膮 dok艂adnie, bezbole艣nie i przede wszystkim dok艂膮dnie! jestem bardzo zadowolona z leczenia z臋b贸w u nich Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Listopad 16, 2020 Ja polecam stomatolog贸w z Lux Med. Korzystam z ich us艂ug ju偶 od jakiego艣 czasu i jestem bardzo zadowolona. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach