Tittka 0 Napisano Styczeń 26, 2021 o ja zadowolona jestem ze Stomatologii Cichonia! faktycznie dobrze i dokładnie leczą...no i bez bólu! także polecam klinikę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Styczeń 31, 2021 Ja korzystam z kompleksowej opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wejnka 0 Napisano Luty 20, 2021 Stomatologia Cichon - bardzo dobre miejsce, dokładne i przede wszystkim z super atmosferą! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja mogę Wam polecić stomatologów z grupy Lux Med. Mają świetny, profesjonalny zespół i super leczą zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Ja chodzę do stomatologa w ramach pakietu Komfort. Jestem bardzo zadowolona z efektów i jakości ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga_Krk 0 Napisano Grudzień 28, 2023 Dr Balczyński - najlpeszy dentysta, cieszę się ze w końcu trafiłam na tak świetnego dentyste, i nie musze się już stresować. Przxyjmuje w nowoczesnym centrym denstystycznym, scandinavian clinic. Pełen profesjonalizm, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titus85 0 Napisano 30 Lipiec Ze scandinavian clinic polecam dr Maciejsza Lepszego oraz dr Balczyńskiego, są najlepsi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach