Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiadki dziecko poszło do pierwszej klasy a ona

Polecane posty

Gość gość

biega codziennie do nauczycielki pytać co ma dziecko zadane i co ma w domu zrobić, czy to normalne??

Gość gość
współczuję tej sąsiadce, że Ty mieszkasz koło Niej, A ile razy dziennie chodzi do kibla ? Wscibska babo !

Gość gość
Tak, to sie nazywa troskliwa matka.

Gość gość
nie wspomnę już o tym, że wszystkie rzeczy do szkoły plecak, przybory itd. z najwyższej półki i najdroższe oczywiście komórkę ten 6 cio latek musi w szkole mieć w domu jak przygotowywała pokój to nowy komp dla dziecka bo idzie do szkoły, tablet itd.

Gość gość
to nie jest normalne

Gość gość
Brawo, super mama, oby takich więcej.

Gość gość
skąd wiesz co ma w domu? Pewnie zaczełas ściemniac, bo sie zblaznilas tym tematem.

Gość thl
a tobie żal pupę ściska co?ludzie Twojego pokroju autorko to pewnie uważają że po co dzieciaki się mają uczyć niech pylają do roboty i zarabiają na mamuśkę

Gość gość
wiem bo bywam u niej i jak widziałam, że przywożą nowe meble to chciałam zobaczyć pokój dzieciaka stąd właśnie wiem bo widziałam na wlasne oczy

Gość gość
Kobieto, nie masz swojego życia ? powtórzę za gosciem, wścibska i obrzydliwa babsko jest z ciebie

Gość gość
czemu tak najezdzacie na mnie ja uwazam ze to lekka przesada, niektórzy żyją z miesiąca na miesiąc a tu 6 cio latek ma swoją komórkę, swój komputer, swojego tableta, jakby nie mogła korzystać z ich komputera czy tableta, ale to Państwo każy musi miec swojego kompa, swojego tableta bo tak u nich jest

Gość gość
No to co? Ja mam dwójkę braci. Bliźniacy, też poszli do pierwszej klasy. też mają własne tablety (ipady), mają też smartphony, nowe przybory, porządne plecaki, ładne ubrania i co? A ja piszę z WŁASNEGO laptopa. Moja mama też ma własnego laptopa i tableta a ojciec to naweet iphone 5? Co to za bogactwo ja siępytam???

Gość gość
Zadzwoń na policje i zgłoś przestępstwo.

Gość gość
to ze ciebie nie stac na takie rzeczy to nie znaczy ze inni maja sobie ujmowac od zycia, zeby ciebie to nie razilo

Gość gość
no własnie u nich też tak jest ja mam starą nokię a sąsiadka jak wszedł ten iphon 5s od razu mąż jej kupił tylko powiedziała wcześniej jak wszedł 4s tak samo, on ma taki duży sony, każdy swój laptop, tablet, zabawki dziecko z najwyższej półki ciuchy tylko firmowe w d****h się ludziom przewraca

Gość thl
taka sąsiadka to skarb,porób im w nocy głuchowce ,lepiej się poczujesz

Gość gość
13;45 - nie przewraca sie w d****h tylko kazdy zyje jak najwygodniej. Skoro moi rodzice nie narzekaja na pieniadze to czemu maja dziecku kupowac jakis tandetny plecak z supermarketu skoro lepszy bedzie taki wyprofilowany, atrakcyjny wizualnie i owszem kosztujacy 300zł ale na zdrowiu nie mozna oszczedzac. A tablet czy laptop to przeciez rzecz codzienna:) Jeśli uważasz, że iphone 5s to szczyt bogactwa to przyjdź do mnie - na biusrku ipone 5c, piszę z latopa mac, mam ipod tiuch 5 (!) i uwierz mi nie jesteśmy bogaczami:) Może ty masz wyjatkowo trudna sytuacje po prostu i takie rzeczy ciebie raza

Gość gość
to rusz dupsko i do roboty a nie obrabiaj tylka innym

Gość gość
często wpada ta kobieta do mnie na kawe pogadać udaję ,że ją lubię bo zawsze dobrze miec pewne znajomości ale krew mnie zalewa jak o nich myślę

Gość gość
Zazdrość to wstrętna cecha

Gość gość
czy to sprawiedliwe ja cały dzień przy garach stoję aby rodzinie kotletów nasmażyć, pytam jej co dzisiaj gotowała, a ona że zjedliśmy na mieście bo nie ma czasu ugotować tylko gdzieś latają do późnego wieczora

Gość gość
a co ? mają ciebie na ten obiad zabrać ?

Gość gość
ale co to znaczy nie miec czasu ugotować, jak się gdzieś lata przez cały dzien to tak, jest jak widzę z okien to gościu nawet po poludniu po kilka razy gdzieś jeździ skąd to na benzyne brać i gdzie to można non stop jeździć

Gość gość
to masz czas stać w oknie ?

Gość gość
Jakbys miała tyle kasy tez byś ja wydawała ;)

Gość gość
mój mąż tylko podkoszulka wciagnięta w dzinsy i adidasy , a tamten spodenki, koszuleczka, pantofelki i z 100m perfumki czuć na pewno drogie, jak rozmawiałam nie raz to rano prysznic ćwiczenia normale snoby szkoda słów na takich ludzi

Gość gość
Po części się zgadzam z autorką,kiedyś nie było żadnych tabletów,iphonów i dzieciaki też były szczęśliwe,teraz tylko siedzą w tym internecie i nawet na podwórko nie wyjdą ,oceniaja się miarą kto ma lepsze i więcej,mysle ze dla 6 latka tablety,iphony i tego typu rzeczy to przesada . A co do przyborow-moje dziecko tez bedzie mialo najlepsze

Gość gość
Autorko, jaka patologia z ciebie! Brak słów :D

Gość gość
a ty dla oszczędności myjesz się w sobotę, po całej rodzinie I potem robisz w niej pranie, następnie myjesz tą wodą podłogi a potem używasz do spłukania kibla :)

Gość gość
a krew mnie zalewa jak przychodzą na kawę chociaż bardzo rzadko bo podobno nie maja czasu to proszą o kawę w filiżance jakby kuźwa w szklance nie można bylo wypić