Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kanapki juz nie mam na nie pomyslu

Polecane posty

Gość gość

Co robicie Mężom, dzieciom do pracy, szkoły? U nas nieśmiertelne są kanapki, tylko kompletnie nie mam pomysłu z czym je robić, znudziły sie już chyba wszystkie rodzaje szynki, sery, jajko, pasty jajeczne, zupełnie nie mam już pomysłów.

Gość gość
mężom i dzieciom ;)))hahaha

Gość gość
nasraj i powiedz,ze to nowa nutella

Gość gość
Ostatnio w programie ewa gotuje Wachowicz pokazywala dwa przepisy na pasty do kanpek jedna była z szynki . A moze salatki zamiast kanapek?

Gość gość
Pasztet, gotowane mięso, twaróg z warzywami, można tez zrobić pastę z warzyw strączkowych - ugotować, zmiksować i dodać trochę podsmażonej cebulki i ziół.

Gość gość
widze,ze uslugujesz kazdemu:O a kto tobie robi kanapki?

Gość gość
A co zlego jest w tym ze autorka robi mężowi i dziecku kanapki? Ja uwielbiam gotowac i przez to ze zrobie rodzinie sniadanie czy obiad nie uwazam sie za służąca.

Gość gość
powiedzcie mi że wasi mężowie każdego dnia sami sobie robią śniadanie , i wasze przedszkolaki też same sobie robią sniadania;)) Zaradne matki na kierowniczym stanowisku

Gość gość
Ja uzywam roznego , ciemnego pieczywa, bulek ciabatta itd. Mieso sama pieke, daje duzo warzyw, salaty , pomidory, tunczyk. Mozna tez robic salatki, takie ktore je sie na zimno, makaronowe , z gotowanym jajkiem. :) Albo tortille :)

Gość gość
chca zrec to niech tez wymyslaja.Niezle dalas sie wrobic w role kuchty hahaaa 13:31,ona chyba nie uwielbia gotowania tak jak ty.Przynajmniej tak wywnioskowalam z jej postu

Gość gość
Pasztety też już przerobiliśmy, kupne, domowe z różnymi dodatkami. Czy ktoś kto robi kanapki jest od razu służącym? Mąż często myje mi auto i jakoś nie zmienił się w pracownika myjni :P

Gość thl
fajnie jest dodać do kanapki selera naciowego ,jest super,zupełnie inny smak

Gość gość
zdziwilabys sie ile razy maz mi przynosi sniadanie do lozk.Przewaznie razem przygotowujemy sniadania

Gość gość
U mnie mąż wstaje do pracy o 7 i nie raz otwieram oczy i widzę śniadanie na szafce nocnej , ale dość często jest tak że on wraca z pracy kolo 24 i wtedy jak budzik zadzwoni idę mu zrobiś śniadanie do pracy i do domu tak żeby sobie jeszcze trochę pospał . I w niedzielę zawsze mój mąż robi śniadania! Jedyne co mogę powiedzieć z doświadczenia - mój mąz nie lubi do pracy bułek w których jest czegoś dużo nie znosi jak mu coś wylatuje!!

Gość gość
łosoś wędzony z sałatą i pomidorem, wszelkie pasty rybne: makrelowa, tuńczykowa, dorszowa - kupić rybe wędzoną, oddzielić ości, rozgnieść widelcem, odrobina majonezu + krobno krojony ogórek konserowy /krojona papryka surowa lub konserowa+ szczypiorek, albo jak ci zostają warzywa i mięso z rosołu to miksujesz to na pastę i masz na kanapki. Zresztą jak byłam dzieckiem to moja mama mi dawała do szkoły proste kanapki bez udziwnień, a jak ci marudzą to niech se robią sami i strzała.

Gość gość
kanapka z łososiem i jajkiem, dodać troche majonezu; kanapka z gotowanym/grillowanym kurczakiem , rucolą, suszonymi pomidorami kanapka z mozarellą i pietruszką

Gość gość
rzygac mi sie chce jak stoje kolo kogos kto je kanapki z jajem i kielbacha, lososiem, jedzie jak z d**y swini

Gość gość
to se rzygaj, myslisz ze kogos to obchodzi ciesz sie ze nie wp*****laja ryby obok ciebie

Mąż robi sobie sam kanapki. A dziecko w domu ****ardzo syte śniadanie.Wiec do szkoły nie chcę kanapek ( czasami weźmie bułkę słodką z serem lub maślaną) , a tak woli zabrać owoce,sałatkę owocową,jogurt.

Gość gość
u nas catering w pracy mamy, zarówno ja i mąż, więc nie ma takiej potrzeby, każde kupi wedle uznania sobie, czy kanapkę czy naleśniki czy inne danie, bo wybór maja spory. Dokładnie to stąd - www.slimak.com.pl/dostawa-do-biur/