Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzona przez meza

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie sie wkurzylam , bo z moich pieniedzy ,a mam 4 dzieci i nie pracuje beda szly aliementy na corke mojego meza!!! JAKAS PARANOJA, W MIESIAC MIESIAC..

Gość gość
skoro nie pracujesz to jakie 'twoje' pieniadze?

Gość gość
mieszkamy w Irladnii i kasa z benefitow na nasze dzieci wplywa na jego konto, on cale gowno zarabia, wszystkie oplaty sa oplacane z benefitow i teraz mi doszlo spora stawka alimetnow na jego dziecko , bo ona powiedziala w sadzie ze on pracuje ponad 40 godzin tygodniowo. szlak mnie zaraz trafi.

Gość gość
naprawde czuje sie podle... caly czas ja robie wszystko przy dzieciach,on piwko i ma generalnie wyj****e po calosci na dom ,na podworko na dzieci. to jeszcze z tego co mam bede placila na jego dziecko , o jego matka jest biedna pokrzywdzona samotna mamusia i dobrze zarabia..

Gość gość
nie pracujesz, nie zarabiasz, ciągniesz kasę od panstwa praktycznie za nic, tylko dlatego bo sobie zrobilas 4 dzieciory i jeszcze ci źle?

Gość gość
faceci to dziecioroby , poza tym nic ich nie obchodzi, zostaw go, po co go jeszcze obsługujesz???? zrobi sobie jeszcze kilka dzieciaków , każde z inną i wtedy dopiero zapłaczesz.

Gość gość
ciagne? mam prawo takie ,pracuje i mieszkam tu juz ponad 10 lat. teraz mam na utrzymaniu 5 dzieci, ate benefity co dostaje to naprawde nie sa duze pieniadze. Z reszta najmlodsze dziecko idzie4 od polowy wrzesnia do przedszkola a ja ide do pracy.Takie to dziwne / nawet teraz nie bede miala za co kupic mniejszym dzieciom dodatkowych ubran i zaplacic za przedszzkole.:(

Gość gość
tak jak sbie sama zrobilam ,prosze Cie bez takich textow ok

Gość gość
a na c***j trzymasz tego dziada w domu, wez go w*******l i niech płaci tamtej i Tobie alimenty

Gość gość
krowisko dostaje kasę za nic i jeszcze jej źle i jęczy po forach. W Polsce pazerna babo to byś NIC nie dostawała albo jakieś śmieszne grosze. Dlatego wyjechałas od UK żeby kasę ciągnąć tylko dlatego bo masz dzieci. I jeszcze jak się rządzi nieswoimi pieniędzmi, których nie zarobiła tylko je dostaje od panstwa :O

Gość gość
chyba tak zrobie , wkurza mnie ,nawet nie pomaluje scian ,jak ja chce gdzie pojechac to akurat auto zepsute ,na wakacjach tez niegdzie nie bylismy,chleje to piwo caly czas ,. cale gowno robi awiecznie zmeczony , ja to z wozkiem podwojnym , mamy dzieci w wieku 3,5 i 2 lata ,pcham ten ciezar robiac zakupy ,a on kreci morda . w dodatku jeszcze bede utrzymywac jego dziecko cwane nabuntowane przez mamusie.

Gość gość
powtarzam mieszkam w Irlandii ponad 10 lat i pracowalam dosc dlugo ,wiec nie wyludzam zadnych pieniedzy , czesc z tego co dostaje na dzieci to moje macierzynskie..

Gość gość
oj takiego kolesia bym w sekunde w*******a

Gość gość
a kwowiska nedzna kreaturo szukaj sobie w domu albo przed swoim kompem ,to ze urodzilam 4 dzieci nie znaczy ze wygladam jak krowa!

tamta kobieta ma 100% prawo zadac od niego alimentow... ale ty glupia jestes, idz sobie jeszcze z tym pijakiem zrob 10 dzieci...

Gość gość
super ale beda wyplacane w tydzien w tydzien zmojego konta. wiem ze ona ma prawo takie, to wiadome chodzi mi o mojego meza ,ze tak to wszystko pozalatwiall nie patrzac ze to kasa na dzieci nasze dzieci wlasnie temat jest ,,zdradzona przez meza,,

jakbys miala troche oleju w glowie, to sama bys go zostawila i pozwala o alimenty... koles cie zdradza, olewa, ma generalnie w d***e, ale ty sie trzymaj tego swojego misiaczka jak rzep psiego ogona... sama sobie zgotowalas ten los, wiec co teraz jeczysz... jakbys miala jakis honor to bys go dawno kopnela w d**e i nie placila na jego dzieci teraz

Gość gość
Editta Van K ma 100% racji

Gość gość
zdradza mnie wten sposo co pisze,jedyne co mnie jesczze nie zdradzil z inna kobieta. po to jest forum,tysiace ludzi tu pisze i tez jeczy

Gość gość
Kobieto wez sie w garść, zacisnij zeby, rob zakupy dla siebie i dla dzieci, jego olej, jak i rowniez pranie swoich i dziecięcych ciuchów, obiady tak samo, nie daj sie wykorzystać, zero skrupułów przy takich facecikach. Szkoda nerwow i zdrowia na takiego

Gość gość
teraz mi pisze w sms ze sie wyprowadza ,jakas maskara dzisiaj ;(

Gość gość
I przede wszystkim postaraj sie przepisać wszystko na siebie na swoje konto i zero dostępu do twojego konta

Gość gość
I przede wszystkim z grubej rury go a niech idzie w pi*du, nie daj sie sprowokować i ponizyc

to niech sie wyprowadza! ja p*****le, jeszcze bym mu uzadzila impreze pozegnalna z radosci! ale autorka to kobieta na ktora mozna nasikac, a ona i tak misia nie pusci... taki typ... do niej nie dotrze...

Gość gość
W głowie mi sie to nie mieści skąd tacy niby faceci chodzą po tej ziemi i zatruwaja zycie innym, by the way a to piwo to mu w gardło wsadz

Gość gość
a skad wiesz ze to mis co /? piszcie jeszcze ,bede pozniej. prosze:)

jak to cie nie zdradzil? piszesz, ze macie 5 letnie dziecko, wiec teoretycznie jestescie min 6 lat razem. jesli ta inna kobieta byla przed toba, to ma teraz okolo 6-7 letnie dziecko, i jakos mi sie nie che wierzyc, ze dopiero teraz wystapila o alimenty....

Gość gość
tak bo placil ,ale nie chce mu sie robic wiec mniej pracuje i mniej placi i nie zdradzil mnie ,nasze dziecko ma 8 lat, a jego dziecko 11 on nie byl niestety kawalerem