Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja ciaza to jakis koszmar

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze zostane mama, ale moje dolegliwosci w ciazy to koszmar. W pierwszym trymestrze bylam wiecznie zmeczona i ciagle chcialo mi sie spac.W drugim zaczely mnie bardzo bolec nogi i plecy, od niedawna bardzo bola mnie kosci lonowe, az trudno chodzic, a od 2dni mam hemoroidy, tak bolesne, ze az chodzic nie moge.Z bolu az plakac sie chce.Przez te dolegliwosci, czas ciazy przestaje mnie cieszyc i czasami mam dosc:(

Gość Jedynaczka4
Była dwa razy w ciąży i nie miałam takich problemów.Pod koniec ciąży trochę puchły mi kostki, ale z tym tez sobie poradziłam.Bardzo Ci współczuję.

To tak, jedz dużo śliwek suszonych , pij wodę i kup w aptece czopki Procto-Glyvenol 10czopków doo******czych, mi pomogło, jeszcze kurcze jakis krem miałam ale możesz kupić z tej samej serii procto glyvenol, tak samo po porodzie jedz śliwki

Gość gość
O tak te czopki proctodlyvenol rewelacja

Gość gość
Czekam na meza , ma kupic masc z kasztanowca, mam 4 wielkie guzki, ktore strasznie bola i krwawia, najpierw zastosuje masc, zeby znieczulic bol, bo nie dam rady wsadzic czopka, tak boli.To nie pierwsza ciaza, druga po 9latach, w pierwszej czulam sie swietnie, do samego porodu, czasami meczyly mnie zgagi, nic poza tym. Teraz mam 33 lata, zaczynam myslec, ze chyba lepiej zachodzic w ciaze miedzy 20 a 30 rokiem zycia. Co do sliwek , dzieki za rade, wlasnie sie nimi objadam.Ogolnie odzywiam sie zdrowo, jem duzo warzyw i owocow a dolegliwosci przybywa,a to dopiero 25tc.