Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

ROGATA B

ROGI I DWIE NOGI

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Grom馃憚 pani z Animals贸w? Tu nic z艂ego si臋 nie dzieje kot sam si臋 pod r臋k臋 pcha i ogon wystawia ,silny i mobilny ale czy cwany?R

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Gromi :) obro艅czyni futrzak贸w. Niekt贸re Koty lubi膮 takie zabawy ;) Trzeba 贸w Kota zapyta膰 o zdanie. Miauknie raz - nie lubi, zamruczy - pod膮偶aj na odpowiednie zakupy. Mobilno艣膰 Koci膮 musz臋 pochwali膰:) Tood a czy ja Ci臋 szczypi臋 pod sto艂em? ;) FE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w jakiej to pozycji kot chce si臋 uk艂ada膰?R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot czarno r贸偶owy
Miauknie dwa razy-"Podaj mi ... mleczko Kobieto" Cwany? nie ma w s艂owniku Kota takiego wyrazu...,co najwy偶ej wyrafinowany...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam rozdwojenie rozmno偶enie ?Czy koty s膮 dwa a mo偶e r贸偶owy nie zawsze si臋 podpisuje:P Koty chyba nie powinny pi膰 mleka chyba 偶e prosto z cyca :-) :-)R

Udost臋pnij ten post

@FE czy ty mnie szczypiesz pod sto艂em? nie, sk膮d 偶e znowu. Robi艂a艣 to na forum :) (to dobre s艂owo)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot czarno r贸偶owy
Zapach mleczka 艣ci膮ga r贸偶ne Koty z okolicy... i jest im raczej wszystko jedno z czego to mleczko b臋d膮 pi艂y...,mog膮 nawet z...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajny by艂by tygrys oooo albo czarna pantera :D Ggrrrr R. M贸wisz, 偶e wi臋cej Kot贸w tu bywa? Fajnie :) Drapi膮cy Kusiciel, Wyrafinowany Pazur... :) Tood hmmm nie robi臋 Tego na forum. :) FE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo ja zakupi艂am ostatnio krzak kocimi臋tki zapach powala na kolana wszystkie koty w promieniu 100 metr贸w :-) Tood teraz ty szczypiesz:P R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot czarno r贸偶owy
Taaak? a kto wyla艂 walerian臋... i po co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz kocie jak mi艂o patrze膰 w to ocz臋ta ogarni臋te dzik膮 ch臋ci膮 i pragnieniem :D R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot czarno r贸偶owy
To jest niecne wykorzystywanie s艂abo艣ci biednych kotk贸w...,za to grozi kara...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocie cel u艣wi臋ca 艣rodki a tu liczy si臋 fina艂 :-) R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tood takiej odpowiedzi si臋 spodziewa艂am. Ju偶 Ci臋 lubi臋 ;) R. po Kotach do celu :D FE

Udost臋pnij ten post

to dobrze, gdzie indziej nie stan膮艂em na wysoko艣ci zadania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot czarno r贸偶owy
Dobrze,偶e Koty maj膮 pazury i swoje 艣cie偶ki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotku wr贸ci艂by艣 ;) gdzie by Ci by艂o tak dobrze jak u R. :D Tood mo偶e stanie(sz) jeszcze :) Tylko nie szczyp za mocno ;) bo zaczn臋 k膮sa膰 ;) FE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Racja Ewa zawsze wracaj膮 i milcz膮 pod drzwiami daj daj znaczy miauuu miauu R :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R. jak pomy艣lisz, 偶e to wrzesie艅, to co dopiero w marcu dzia膰 si臋 mo偶e? S膮siedzi si臋 zdziwi膮 ;) Tood poka偶 jak szczypiesz, a powiem Ci kim jeste艣 ;) FE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wrzesie艅 ale jaki pi臋kny :-) :-) W marcu ja jak dziki kot budz臋 si臋 z letargu :-) Cho膰 poluje ca艂y rok na okr膮g艂o :-) R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem, z Ciebie to Kocica przez du偶e"K" . Tu kocimi臋tka, tam mleczko, a gdzie indziej poka偶esz pazur:) Potem si臋 czlowieku nie dziw, 偶e wiecznie odkurzam sier艣膰 z paneli :D ;) Tood powiedzia艂abym, 偶e by艂am bardzo niegrzeczna :D ale jeszcze by艣 pomy艣la艂, 偶e Ci臋 prowokuj臋 ;) a to takie do Ewy niepodobne ;) FE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tood 偶e zmieni臋 temat ten anio艂 na nagrobku to prowokacja czy ju偶 wiekiem tak posuni臋ty jeste艣 ? Futro si臋 wyrywa i wyciera niestety a jak g臋ste to nawet przeszkadza wi臋c jak by co, to czarny r贸偶owy i koniecznie z tych 艂ysych kt贸re maj膮 aksamitn膮 sk贸rk臋 i zero k艂ak贸w :-) R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to wyb贸r - 艂ysy - do wygolenia - kud艂aty bez uniesie艅 i rwania :) a co z Tob膮 R. :D? FE

Udost臋pnij ten post

@FE wiesz co m贸wi膮 o tych co du偶o m贸wi膮 (pisz膮) a p贸藕niej okazuje si臋, 偶e niewydymki @R co do anio艂a to on jest tak wieloznaczny, 偶e ci臋偶ko b臋dzie wszystko napisa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytasz jak by艣 nie wiedzia艂a :-) U mnie od dawna tak samo :-) Tylko czasu brak na przyjemno艣ci i zabaw臋 a mo偶e ju偶 czas na frugo ;D R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tood pisz bom ciekawa :-) Nie dymki?A co szczypiorek?R

Udost臋pnij ten post

Jedno co mnie bawi najbardziej to skojarzenia z rzy/ganiem. On wygl膮da tak jakby zawis艂 na porcelanie po ostrej libacji.

Udost臋pnij ten post