Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROGATA B

ROGI I DWIE NOGI

Polecane posty

Gość gość
Grom👄 pani z Animalsów? Tu nic złego się nie dzieje kot sam się pod rękę pcha i ogon wystawia ,silny i mobilny ale czy cwany?R

Gość gość
Gromi :) obrończyni futrzaków. Niektóre Koty lubią takie zabawy ;) Trzeba ów Kota zapytać o zdanie. Miauknie raz - nie lubi, zamruczy - podążaj na odpowiednie zakupy. Mobilność Kocią muszę pochwalić:) Tood a czy ja Cię szczypię pod stołem? ;) FE

Gość gość
A w jakiej to pozycji kot chce się układać?R

Gość kot czarno różowy
Miauknie dwa razy-"Podaj mi ... mleczko Kobieto" Cwany? nie ma w słowniku Kota takiego wyrazu...,co najwyżej wyrafinowany...

Gość gość
Mam rozdwojenie rozmnożenie ?Czy koty są dwa a może różowy nie zawsze się podpisuje:P Koty chyba nie powinny pić mleka chyba że prosto z cyca :-) :-)R

@FE czy ty mnie szczypiesz pod stołem? nie, skąd że znowu. Robiłaś to na forum :) (to dobre słowo)

Gość kot czarno różowy
Zapach mleczka ściąga różne Koty z okolicy... i jest im raczej wszystko jedno z czego to mleczko będą piły...,mogą nawet z...

Gość gość
Fajny byłby tygrys oooo albo czarna pantera :D Ggrrrr R. Mówisz, że więcej Kotów tu bywa? Fajnie :) Drapiący Kusiciel, Wyrafinowany Pazur... :) Tood hmmm nie robię Tego na forum. :) FE

Gość gość
Bo ja zakupiłam ostatnio krzak kocimiętki zapach powala na kolana wszystkie koty w promieniu 100 metrów :-) Tood teraz ty szczypiesz:P R

Gość kot czarno różowy
Taaak? a kto wylał walerianę... i po co?

Gość gość
Wiesz kocie jak miło patrzeć w to oczęta ogarnięte dziką chęcią i pragnieniem :D R

Gość kot czarno różowy
To jest niecne wykorzystywanie słabości biednych kotków...,za to grozi kara...

Gość gość
Kocie cel uświęca środki a tu liczy się finał :-) R

Gość gość
Tood takiej odpowiedzi się spodziewałam. Już Cię lubię ;) R. po Kotach do celu :D FE

to dobrze, gdzie indziej nie stanąłem na wysokości zadania

Gość kot czarno różowy
Dobrze,że Koty mają pazury i swoje ścieżki...

Gość gość
Kotku wróciłbyś ;) gdzie by Ci było tak dobrze jak u R. :D Tood może stanie(sz) jeszcze :) Tylko nie szczyp za mocno ;) bo zacznę kąsać ;) FE

Gość gość
Racja Ewa zawsze wracają i milczą pod drzwiami daj daj znaczy miauuu miauu R :-)

Gość gość
R. jak pomyślisz, że to wrzesień, to co dopiero w marcu dziać się może? Sąsiedzi się zdziwią ;) Tood pokaż jak szczypiesz, a powiem Ci kim jesteś ;) FE

Gość gość
Wrzesień ale jaki piękny :-) :-) W marcu ja jak dziki kot budzę się z letargu :-) Choć poluje cały rok na okrągło :-) R

Gość gość
Wiem, z Ciebie to Kocica przez duże"K" . Tu kocimiętka, tam mleczko, a gdzie indziej pokażesz pazur:) Potem się czlowieku nie dziw, że wiecznie odkurzam sierść z paneli :D ;) Tood powiedziałabym, że byłam bardzo niegrzeczna :D ale jeszcze byś pomyślał, że Cię prowokuję ;) a to takie do Ewy niepodobne ;) FE

Gość gość
Tood że zmienię temat ten anioł na nagrobku to prowokacja czy już wiekiem tak posunięty jesteś ? Futro się wyrywa i wyciera niestety a jak gęste to nawet przeszkadza więc jak by co, to czarny różowy i koniecznie z tych łysych które mają aksamitną skórkę i zero kłaków :-) R

Gość gość
No to wybór - łysy - do wygolenia - kudłaty bez uniesień i rwania :) a co z Tobą R. :D? FE

@FE wiesz co mówią o tych co dużo mówią (piszą) a później okazuje się, że niewydymki @R co do anioła to on jest tak wieloznaczny, że ciężko będzie wszystko napisać.

Gość gość
Pytasz jak byś nie wiedziała :-) U mnie od dawna tak samo :-) Tylko czasu brak na przyjemności i zabawę a może już czas na frugo ;D R

Gość gość
Tood pisz bom ciekawa :-) Nie dymki?A co szczypiorek?R

Jedno co mnie bawi najbardziej to skojarzenia z rzy/ganiem. On wygląda tak jakby zawisł na porcelanie po ostrej libacji.