Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROGATA B

ROGI I DWIE NOGI

Polecane posty

Gość gość
Też mi się to nasunęło choć bardziej pomyślałam o upadłych aniołach które przeszły na rogatą stronę.R

Gość gość
Po ostrej libacji, to tylko tohttp://m.youtube.com/watch?v=EBJSgeVGSUo :D R pozwól, że odniosę się i do owłosienia i pomruków - warkocz! :D Tood i dobre podejście, bo nigdy nie wiesz czy dymka czy szczypior :P FE

szczypior i dymka lub inne takie i nigdy po tym nie płaczę

Gość gość
Oj.. Twardy Tood :) FE

Gość gość
R. Przeoczyłam FRUGO :):):) Tood, bo to zawsze trzeba być twardym nie miękkim :) Mokrą nie suchą, słodką nie gorzką i bez skwaszonej miny czy łez po niewydymce :P FE

o niewydynce? to szkoda nawet pamiętać ;) ze słodyczą nie przesadzaj do skończy się jak u anioła

Gość gość
Hahaaa jak nagrobek czy anioł? :P FE

Gość gość
Wpierw poblednę ;) wróć lepiej do kąsania i szczypania ;)

Gość gość
łatwi jesteście do rozszyfrowania, szkoda ze tak prymitywnie się całujecie po dopie ale to w końcu kafe

Gość gość
hipokryta

Gość gość
ale co hipokryta? stwierdzam fakty. z leszczem nie tańczycie kafe to też niestety brudne sprawy podjazdy pseudo intelektualne wstawki, które tutaj zostały odstawione. nie robię tego, gdybym chciał dawno zakończyłby się ten chocholi taniec. to nawet koło pożądanego flirtu nie leżało.

Gość gość
Cze Tood No staram się jak mogę szyfrować :P Całe noce tylko o tym myślę. ;) FE

Gość gość
uhlalaaa no to dajesz :) taki mały show :D

Gość gość
Dzień dobry :-) Z kubkiem kawy w ręku czytam że pseudo intelektualizm rządzi !A co raz można poszaleć i udać bardziej mądrą niż jestem .Przypominam że rogata jest guuupia więc mam taryfę ulgową.Szczerze jednak dziwię się gościu drogi co robisz na topiku tak cię ograniczającym. Dobra już bo jednak guupiej o poranku myślenie sprawia problem :-)R

Gość gość
R. :) nie szalej, jeszcze popsujesz pierwsze wrażenie i trzeba będzie udawać, że się mądrze pisze. ;) FE

Gość gość
Co tak cicho ?? Ja rozumiem że guuupia jestem i od rana biegałam po urzędach, niech szlak jasny wszystkie biurwy nieprzyjazne petentom! Gdzie ktoś na pocieszenie? Góral chętnie z krwi i kości lub czarny jakiś w liście palmowe odziany:P R

pocieszyciel pseudointelektualista-szczypior przybywa na ratunek

Gość gość
Cześć Tood dajesz :-) Mów....m że jestem mądra,zgrabna i powabna, kłam jeśli trzeba daj ciastko lizaka i daj zaświadczenie którego nie wyciągnęłam od osła w urzędzie :P R

lizaka możesz dostać jakiego chcesz :) jednak kłamać nie będę a na urzędy wpływu nie mam

Gość gość
Cześć Tood :) Poszczypać przyszedłeś? :) R. trza było odpiąć dwa guziki więcej to i osioł by odpuścił ;) FE

Gość gość
Gdybym nago na kolanach pod biuro wlazła to pan osłem zwany niestrudzenie pytał by mnie czy posiadam słonia i dlaczego nie mam dowodów na to czy słoń ma szczepienia :P Tood lizak w kulce proszę :-) R

@FE szczypanie wczoraj było, dziś już nie bawi. Możesz dostać..właśnie co byś chciała? @R ech o innym lizaku myślałem ale oki, proszę ładny? smaczny? no i właśnie w ten sposób w jednym poście nagabuję dwie nieznajome :) masakra i wstyd

Gość gość
SŁABO nagabujesz ale co ja tam wiem guuupia jestem w przelocie pomiędzy lizaniem a ssaniem i cycaniem do tego ciamkam i mam całe usta umazane i ślina mi kapie, ależ ja jestem gapa co raz mi lizak z ust wypada.R

Gość gość
Ciaprok z Ciebie R. :D Tood a bo ja wiem, lizanie dla Rogatej na dzisiaj zarezerwowane, szczypanie już było.. przychodzi mi do głowy.. wiele innych przyjemności. ;) Na początek posmeraj mnie po szyjce :) FE

Gość gość
Tooodd nie używaj tych mądrych słów..:-) :-) Ewa uwielbiam te twoje lokalne wyrazy mówi się u was Jo? R