Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefoniczny prześladowca

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj napisał ktoś do mnie z nieznanego mi numeru. Myślałam, że to ktoś znajomy zmienił numer. Ale gośc mi odpisał że nazywa się Darek. Wymieniłam z nim ze zwykłej ciekawości kilka sms. Ale gość po godzinie zaczął być natrętny, przestałam odpisywać, zaczął pisać że mnie kocha, żebym z nikim się nie umawiała, żebym dała mu szanse, że będziemy razem na zawsze itd... Spytałam skąd ma mój numer, napisał że wybrał na chybił trafił z klawiatury. Potem znowu milczałam, on dzwonił i pisał pół nocy. Rano mu napisałam, że nie życzę sobie jego tel. Zaczał pisać daj mi szanse itd. Potem zadzwonił z innego numeru, więc odebrałam, a on kochanie to ja. Odłozyłam słuchawkę, a on dzwonił i dzwonił pisał że mam piękny głos. Najlepsze jest to że gość mnie zna. Podał mi w sms swojego fb, z wyglądu normalny gość, ja mu swojego oczywiście nie podałam. Jestem w szoku, że tacy psychole chodzą po świecie. Ludzie na serio wybierają sobie cyferki i zaczynają prześladowanie bo inaczej tego nie nazwę. A może on mnie zna, chociaż nie mam pojęcia skąd, to raczej niemożliwe. Co myślicie?

Gość gość
zmień numer i tyle:D

Gość gość
Do mnie też tacy piszą, ale nigdy żaden nie okazał się być psycholem. Olej go, znudzi się po paru dniach. Niech sobie dzwoni i pisze.

Gość gość
To ja autorka, chciałam napisać że mnie nie zna. Nie chce zmieniać numeru, wiązałoby się to dla mnie z wieloma kłopotami.

Gość gość
I oni serio tak sobie numer wybierają na chybił trafił? No dla mnie to nie jest normalne pisać do obcej osoby ponad 100 smsów na dzień i wyznawać numer. Psychol.

Gość gość
Skąd wiesz że profil który podał to jest jego? Może ktoś robi sobie jaja.

Gość gość
Mialam kiedys podobna sytuacje,tyle,ze facet sie pomylil z num...potem zaczal pisac,dzwonic,ze sie zakochal w glosie itp,trwalo to 4mce-udreka.Num nie moglam zmienic,bo to bylo orange na umowe,wiec tak sie meczylam,az w koncu chcialam pojsc na policje,ale przestal.

Gość gość
Szczerze mówiąc jego profil mnie najmniej obchodzi. To nie wygląda na jaja. Też nie mogę zmienić numeru, ignoruje gościa drugi dzień a dziś miałam 30 nieodebranych i 73 sms. Nie mówcie mi że to jest normalne.