Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraczka staraczka

Staraczki na 2059

Polecane posty

Gość sraczka staraczka

Hej dziewczyny kto ze mną? robiłam ostatnio teścik i nic ale nie poddajemy się z mężem :) śluzik ok, tempka też więc będziemy serduszkować do skutku. Wszystkie wypływające plemniki chowamy w ziemi z honorami i modlitwą w końcu to nasze aniołki, a my jesteśmy wierzący [*]

Gość gość
serduszkowac hahahah wymieklam ps. tez sie staram ale nie mam zamiaru czekac tak długi ;)

Gość gość
śluzik, śluzik, temka tempka O! O! O! zatańcz ze mną tańcz w kółeczko O! O! O! w prawo w lewo w lewo w prawo O! O! O! po bzykaniu kręć się żwawo O! O! O! :classic_cool:

Gość gość
20:58, po bzykaniu nie mozna sie krecic zwawo tylko trza robic swieczuszke:-) :-)

Gość gość
jeszcze tylko tempka i już będę mogła staruniować się dalej o dzieciątko

Gość gość
no racja świeczuszka :P gdzie ja mam głowę!!! :classic_cool:

Gość gość
jestem właśnie po serduszkowaniu juz się ubrałam i lecę na betę

Gość gość
ja jestem w trakcie i już lecę

Gość gość
a mojemu dopiero stanął, a ja już mam odpakowany teścik :D :D

Gość gość
Ja serduszkowalam o 18 z moim TZ.Teraz bola mnie piersi i mam sine sutki,kluje mnie tez lewy jajniczek:-) czuje ,ze to fasolinka daje o sobie znac:-) raniutko zatestuje i wam napisze:-) trzymajcie kciuki

Gość gość
och super suuuuper fasolinka na pewno już rosnie :) koniecznie rządaj USG to się dowiesz czy to chlopiec czy dziewczynka i prosto od lekarza na zakupy polecisz po odpowiednie ciuszki

Gość gość
instynkt macierzynski mowi,ze to dziewczynka:-) Roxana...moja Roxi:-) :-)

Gość ksienżniczka
Cześć dziewczynki kochaniutkie :) z przyjemnością dołącze do Was :) ja na razie niestety muszę się wstrzymać z przytulankami bo z moim Ptysiem czekamy na ślub ( więcej tu-http://f.kafeteria.pl/temat/kto-na-2037wpisujcie-p_4175601) ale zaraz po weselu będzie noc poślubna i mam nadzieję ,że się nam uda i będę mieć dzidziolka w brzuszku :* kończę bo w zakrystii jestem POWODZONKA !!!!!!!!!

Gość gość
Moje wy kochaniutkie, w grupce zawsze raźniej wiec i ja sie do naszego serduszkowego kregu przylacze ❤️ dzisiaj mnie mój tezecik wykochal ale nie tak jak trzeba :( zamiast w pusie to on w pupę i drogocenne nasionka musialam z kakalka wyjmować :(

Gość gość
To nic,no chlopina pomylil sie:-) obmyj je,do strzykaweczki i chlup w pusie:-) fasolinka bedzie jak sie patrzy:-)

Gość gość
Ja tez ja tez! Ja zaraz.po bzykanku zronilam swieczusie i chwile po tym mialam kaszel myslicie ze to to? och moj dzidzius kochany:-) pozdrawiam was staraczki i wsza fasolinki tez:-)

Gość gość
co to jest TZ tezecik ?

Gość gość
nie zapomnijcie odwiedzić allegro, by zrobić zapasy na testowanie! jak w ostatnim cyklu się zapedzilam to mimo tempki, śluziku i oleju z wiesiołka, zapomniałam o przytulanku! I nie zafasolkowalam ale coś mi mówi ze w tym 2059 będzie dzidziuś!

Gość gość
no co to jest ten TZ? serio się pytam

Gość gość
głuptasku TŻ to towarzysz życia , dawca nasionek :) to taki staraczkowy konkubencik :classic_cool:

Gość gość
Najgorsze jest to, że na forum (oczywiście te najfasolinniejsze sraczki) sobie słodzą w tych tematach o fasolinkowaniu, a potem rozbiegają się po innych tematach i wypisują jakie to nasz "bachory" są głupie, brzydkie, jak można mieć dzieci, że ona to ostatnio takiego bachora wepchnęła w pokrzywy i się śmiała (bo taki temat też był), jakie to my jesteśmy obleśne po porodzie,mamy rozklapichę, a facet nas niedługo zostawi, bo faceci wolą estetyczne i tym podobne komentarze :o oczywiście mówię tylko o tych świruskach, bo normalne też są ale te staraczki-sraczki to najgorsze głupki na kafe zaraz po strażniczkach moralności, których jedynym osiągnięciem był ŚLÓP :o jako mężatka i matka zażenowana jestem tu niektórymi wypowiedziami.