Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzpolnoc

Wylewne czy niedostepne?

Polecane posty

Gość juzpolnoc

Czesc, pytanie do facetow. jaki typ kobiety preferujecie najbardziej? co Was pociaga? a. slodka, wylewna, mowiaca czesto ze kocha i domagajaca sie tych slow, ciagle sie przytulajaca, piszaca wieczne smsy tesknie kocham itd b. bardziej niedostepna, tajemnicza, ktora mile slowa dawkuje, nie taka przylepa, usmiechnieta, radosna ale zdystansowana, dajaca przestrzen, w sms odzywajaca sie pierwsza raz na jakis czas, twardo stapajaca po ziemi zastanawia mnie to, ktora ma wieksze szanse, ktora przyciaga? ja sie przyznaje, ze jestem typem nr b. swojego czasu kumpel kiedys powiedzial ze jestem z******ta ale trudna do ogarniecia. taka zagadka... oczywiscie dodam ze jestem wesola, zadna kamienna twarz itd.

Gość gość
Punkt siedzenia zalezy od punktu widzenia. Dotarlo? Nie ma istotnej reguly co do tego.

Gość gość84
Jeśli chodzi o mnie. Zbyt wylewna to może nie....ale nie napewno nie nie dostępna. Jeśli miałbym wybierać to wolałbym wylewną niż niedostępną.

Gość gość
wow ale jesteś super

Gość gość
wydaje mi sie ze niedostepna bardziej pociaga i stwarza pozory ze jest towarem luksusowym nie do zdobycia.dlatego faceci wola taka chocby byla brzydsza, rowniez taka sprawia pozory inteligentniejszej i o wysokim poczuciu wlasnej wartosci, czyli innych przekonuje o swojej wysokiej wartosci.wylewnej zalezy na facecie a to drazni i nudzi

Gość gość
do niedostepnej facet bedzie dzwonil, kupowal prezenty, lasil sie jak piesek, co w kazdym razie niekoniecznie musi byc wyrazem glebokich uczuc.o wylewna sie nie zabiega, mozna miesiacami sie do niej nie odzywac jak sa lepsze rozrywki chocby swiety spokoj we wlasnym i sportu w TV towarzystwie, ona nie odpusci nigdy, zawsze bedzie czekac Zalezy od faceta, jak jest dobry z charakteru to doceni cieplo i uczucia wylewnej a odpusci sobie kogos kto nie jest zainteresowany, ale jesli to pewny siebie i przystojny bufon, to bedzie raczej ganial za luksusowym modelem

Gość gość
Od kiedy niedostępna to luksusowa. Tak jak wylewna nie musi być do każdego.

Gość gość
kobieta powinna byc soba a nie udawac kogos innego tylko dlatego by zdobyc sobie wzgledy - baby sa glupie