Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam dziwnego meila

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co chodzi bo ja nigdzie swojego cv nie wysyłałam,ktoś może kiedyś dostał podobnego? ktoś sobie robi żarty czy co? Dzień dobry! Rozważaliśmy CV jest bardzo atrakcyjna i myśleliśmy nieobsadzone stanowisko w naszej firmie może być dla Ciebie interesujący. Nasza firma specjalizuje się w usługach konsultacyjnych w sprawie księgowości i administracji biznesu. Współpracujemy z różnych krajów, a obecnie mamy wielu dla klientów w Europie. W związku z tym, że należy zwiększyć ilość naszego celu regularne Pracowniczą. W swoich obowiązków będzie obejmował dokumentów i kontrolę płatności naszych klientów. W niepełnym wymiarze czasu i zatrudnienia w pełnym wymiarze czasu są zarówno obecnie ważne. Oferujemy płaski wynagrodzenie od 1200 euro do 3000 euro miesięcznie. Jeśli są Państwo zainteresowani naszą ofertą, napisz do nas odpowiedź na Zebulona @ evropjob.com, a my wyślemy Ci rozległe informacje jak najszybciej. Odpowiednio złożony Dział Kadr

Gość gość
To próba wyciągnięcia danych osobowych lub nawet wyłudzenia pieniędzy. Coś w stylu "wyślij nam 20 euro na kuriera to dostaniesz umowę a kasę oddamy z pierwszą wypłatą"

Gość gość
Nie widzisz po języku ze to coś podejrzanego? Źle odmieniane wyrazy. Ja takich nawet nie otwieram bo to mogą być wirusy. Tez olej sprawę dla Twojego dobra

Gość Tirtha79
Tez wlasnie dostalam takiego maila (tyle ze w poprawnym angielskim, bez bledow). Gdyby przyszedl na inny email to bym uwierzyla ze mnie wylapali z linkedin... Ale na tego - nie. Od razu pomyslalam ze to jakas nowa metoda wyludzenia pieniedzy. Ja nie ryzykuje i im nie odpisuje.

Gość gość
nie wiem jak ty to robisz ale ja nie czytam e -maili od firm do których nie wysyłałam cv.