Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00Kamila02

NCTF REVOLUTION opinie

Polecane posty

Gość dagmara1967
Może nie osiagniesz efektow 30 lat mlodziej, ale jak chcez pozbyc sie zmarszczek mimicznych to polecam. mi pomogl

Gość kazdakobietka
Każda kobieta nie zależnie od wieku zadbać o swoją cere, któa starzeje się szybciej od nas. Ten krem pomagam znam zwalczac wszystki oznaki starości. Ja nie mialam duzo zmarszczek jak na kobiete ktora ma 40 lat, ale dzieki niemu czuje sie o niebo lepiej oczko.gif Nawet moj maz zauwazyl roznice, a facetom to sie raczej nei zdaża ;D

Gość gość
polecam gorąco moje kochane, bo na prawde krem dajacy szybkie efekty :))

Gość zadrogo
tylko kurcze ta cena boli w oczy!

Gość gość
fakt faktem, cena jest dość spora, no ale czytajac opinie kolezanek z góry to faktycznie efekty są rewelacyjne. Sama sie zastanawiam czy nie kupić...

Gość gość
Produkt jest bardzo skuteczny na odchudzanie portfeli. Firma "krzak" rozprowadzająca towar bez adresu siedziby firmy, działa jak Amber Gold obiecująca wysokie zyski. Wielka ściema i oszustwo!

Gość gość
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!!www.phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!!www.blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody, Vitalash... UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!!

Gość gość
Jedna wielka ściema !!!!!!!!! zamawiasz coś a dostajesz nie zgodne z ofertą!!! Dzwonisz na jakąś infolinie ,naciągają Cię i koles cię zlewa !!! Oszuści !!!

Gość gość
kompletne nieporozumienie!!! W przesyłce zamiast kremów dostałam jakieś płyny do ust, a pobranie oczywiście zapłaciłam. Telefon podany na przesyłce, to naciągacz. Płaci się 7 zł za minutę, a Pan z firmy Hamiltons (dostawca) nie jest przygotowany do rozmowy. Ciekawe, czy będą do mnie wydzwaniali na mój koszt? czy rzeczywiście mają produkt NCTF Revolution i reklamację złożoną kosztem 31 zł załatwią. Obawiam się że to naciągacze!!!

Gość gość
Reklama kwitnie. Jest to produkt klasy kremu Nivea. Nie pomaga i nie szkodzi.

Gość gość
Nivea to jest gó***!!! hahahhah smiesza mnie komentarze tego typu. nivea kosztuje 10zl i jest to slaby krem ktory uczula. ja kupilam swojej mamie NTCF Revolution i rzeczywisic przeszla metamorfoze. genialny

Gość gość
zmarszczki to odwieczny problem kazdej z Nas. Krem NTCF Revolution jest na prawde dobry. Warto skupic sie w koncu na tym, że w kazdym wieku mozemy byc ladne i nie miec kompleksow zwizanych ze swoim wygladem. Wystarczy tylko uzywac odpowiednich kosmetykow. Ja polecam NTCF

Gość gość
no wlasnie to nie jest nivea, gdyby nivea miala dzialanie jak ntcf to juz dawno kazdy by mial gladka cere. A tak wszyscy uzywaja jakis chemicznych specyfikow, ktore zamiast redukowac i zmniejszac zmarszczki - redukuja zawartos portwela!!! Warto zakupic NTCF bo to skuteczny i sprawdzony krem.

Gość gość
ja kiedys stosowalam olejki z kwasu mlekowego. Niby fajna metoda z azji, ale nic nie dawala efektow. NIe stac mnie na profesjonalne zabiegi w klinikach. Bratowa poleciła mi ten krem revolution. Dziala z calego serca moge polecic, bo faktycznie widzialam efekty

Gość gość
Boski produkt. Nigdy nie czulam sie lepiej. Każda kobieta w każdym wieku może znowu stać sie młoda, wystarczy tylko wybór odpowiednich kosmetyków. Ja polecam NTCF Revolution!

Gość dorisspani
hej wszystkim, nazywam sie Dorota i mam 28 lat. Przez geny dosc w mlodym wieku zaczly pojawiac mi sie zmarszczki. włownie na czole i w okolicach oczu. dermatolog polecila mi nie tani produkt - NTCF Revolution, ale skuteczny. Zaufalam lekarzowi i sie oplacalo :)) efekt liftingu jak po drogich zabiegach dermatologicznych

Gość gość
świetny kremik :)) ja go stosuje na dzien i na noc, ale grubsza warstwe nakladam noc bo podobno szybsze efekty sa :)

Gość polecamg
faktycznie dobry, bo widzialam reklame tego kremu w przeróżnych gazetach

Gość gość
magiczne efekty ;)))))))

Gość gość
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!!www.phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!!www.blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody. UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!!

Gość gość
Kobiety ogarnijcie sie bo życie Was ogarnie samo, naprawde wierzycie w te bzdury? Zeby one chociaz minimalne wskazywaly na cien szansy dzialania, a caly czas jakas firma zarejestrowana na Malediwach czy innej Alasce tworzy kolejne falszywe strony reklamowe aby pod plaszczykiem pseudo strony medycznej reklamowac kolejne nie istniejce cuda. Ten oszust już naciągnął całą masę ludzi na Lipoxine, Lagrend Hialuron, Liposuction, Błonnik Beta ... zajrzyjcie to tamtych tematów, najpierw były takie same "zachwyty" czyli po kilkadziesiąt reklamowych wpisów a po 2-3 tygodniach zaczęły się lamenty bo ludzie zamawiali a niczego nie dostawali, pieniądze są i były nie do odzyskania, a jak już coś ktoś dostał coś to okazywało się, że słynny "lagrend" za 300 zł to jest krem, który w każdej drogerii jest do kupienia za zł 25, tak samo wszystkie błonniki, lipo-cuda..

Gość gość
" gość wczoraj Reklama kwitnie. Jest to produkt klasy kremu Nivea. Nie pomaga i nie szkodzi." To mój wpis. Napisałam to celowo, bo chciałam sprawdzić jak szybko odezwą się naganiacze. No i nie czekałam długo. :/

Gość gość
Ja niestety nie move wyrazic pozytywnej opinii poniewaz nie otrzymalam tego co oferuje ta firma, reklamowac Tez nice moglam poniewaz numer ktory mi podano to 7... a co za tym idzie polaczenie kosztuje 7 zl za minute, a ja nice chce ponosic wiecej kosztow zwiazanych z tym zakupem,

Gość gość
Dziś otrzymałam przesyłkę zawiera ona inne opakowania niż na fotkach reklamy serum 1 step i krem 2 step identyczne opakowania,czy ktoś otrzymał podobna przesyłkę czy to opakowanie zastępcze

Gość gość
Boże, 2 strony na temat tego, że to oszustwo, a jednak durni i naiwni się znajdują... :/

Gość gość
Jedyny i prawdziwy NCTF ma firma Filorga w ampułkach, które wprowadza się mezoterapią igłową lub mikroigłową. Reszta to oszustwo.

Gość Martucha4325432543
Dziewczyny, nie czytajcie tych wpisów. Większość z nich pochodzi od sprzedawcy lub agencji marketingowej - ten sam IP. Nie dajcie się oszukać. To zwykły krem taki jak za 10 zł z rossmana, nic specjalnego. Moje dwie koleżanki skusiły się na to "cudo". Po 2 miesiącach praktycznie 0 efektów. Jedynie skóra trochę bardziej jędrna tak jak po kremie za 10 zł, ale zmarszczki jak był tak są. Uważajcie szkoda pieniędzy, w zamian za to idźcie kupić krem w drogerii i na dobrą kolację do restauracji.

Gość gość
Ja jestem zdania, że lepiej kupić krem za 90zł niż łazić na zabiegi kosmetyczne, których kuracje trzeba powtarzac 2-3x i w sumei wyda sie około 1000zł a i tak mało co pomagają. NTCF jest to profesjonalny krem, ktory dopiero wchodzi na rynek Polski i już pomógł tysiącom osób

Gość gość
Nazywam sie Krystyna i mam 45lat. Kupiłam ten krem 2 tygodnie temu. Bardzo ciepło polecam każdej , któa przez ciezką prace miala problemy ze kurzymi łapkami. Ten revolution mi pomógł, także wartoo

Gość kiciiia
wyje*** produkt. Kupiłam go mojej mamie i po prostu nie wierze jak teraz ona wyglada!!! Teraz ja sie zastanawiam czy tego nie brać, bo mama wyglada jak moja starsza siostra!!