Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00Kamila02

NCTF REVOLUTION opinie

Polecane posty

Gość gość
Zakupiałam go mojej córce, ktora dość szybko dostala pierwszych zmarszczek mimicznych. Jest ona mloda kobieta, lecz jako matka widzialam ze zmarszczki to byl jej kompleks. Zaproponowalam jej uzycie wlasnie NTCF Revolution, bo moja przyjaciolka stosowala. Pomoglam mojej corce zwalczyc zyciowe kompleksy i na prawde on pomaga!!! Tak mala rzecz a tobi takie duze efekty!!

Gość gość
Witam wszystkich, również mam zamiar stosować te kosmetyki tylko zastanawia mnie jedno, co po kuracji? czy cały czas należy już stosować ntcf? jakie będą efekty uboczne?

Gość gość
To w koncu jak to badziewie sie nazywa: NTCF czy NCTF? Niby jedna literka zamieniona a to ma ogromne znaczenie!

Gość gość
U mnei na kremie jest napisane NTCF, zapewne osoba, ktora założyła ten post się pomyliła

Gość gość
no u mnei też jest NTCF. wiec ja nie widze zadnego problemu z literówce. Czytajac posty widać zę to chodzi o ten sam krem

Gość gość
Uwielbiam ten krem. Kocha jako dojrzałą kobieta jestem świeżo co po 50-tce i wiem, że o wyglad trzeba dbac w każdym wieku. Stosowałąm rózne kremy na twarz, ale z bieg lat skóra sie przyzwyczajała i nie widzialam już efektów. Krem NTCF dostałąm od przyjaciółek na urodziny i jestem bardzo zadowolona, na prawde super produkt. warto

Gość gość
Uwielbiam ten krem. Kocha jako dojrzałą kobieta jestem świeżo co po 50-tce i wiem, że o wyglad trzeba dbac w każdym wieku. Stosowałąm rózne kremy na twarz, ale z bieg lat skóra sie przyzwyczajała i nie widzialam już efektów. Krem NTCF dostałąm od przyjaciółek na urodziny i jestem bardzo zadowolona, na prawde super produkt. warto

Gość gość
a gdzie mogę kupić ten produkt, bo nie mogę znaleźć strony. Ktoś pomoże?

Gość gość
ja również polecam dziewczyny. krem jest świetny

Gość gość
Firma nieznana,telefon nieodpowiada,kontakt zerowy.po wpisaniu danych na stronie d razu bez sprawdzenia zatwierdza zamówienie i macie lipe.artykuły i opinie na temat odżywki wymyśla i pisze sprzedawca.nie dajcie się oszukać!!!!

Gość gość
To zwykłe mazidło . Tyle tylko, że za cenę z kosmosu. Nie dajcie się nabrać tak jak ja.

Gość gość
kicha nie kupujcie

Gość gość
strona internetowa niedostępna w przesyłce brak instrukcji kpina ,telefon nie odpowiada

Gość gość
ma być tubka z aplikatorem kremu a przychodzi 6 jednakowych słoiczków bez instrukcji stosowania a dodzwonić się i zapytać o cokolwiek to nikt nic nie wie ,nic się nie zgadza,ciekawe czy zwróca kasę po 21 dniach GWARANCJA

Gość gość OSZUKANA
OSTRZEGAM ,NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

Gość gość
zostałam oszukana wyslano mi dwa kremy krok 1 i 2 a gdzie reszta

Gość gość
Owszem, zamówiłam krem ze strony "oficjalnej"-NTCF Revolution pl.ntcf-revolution.com , nawet otrzymałam, tyle tylko, że w zupełnie innym opakowaniu - po prostu dwa pojemniki oznaczone elegancko 1 i 2. Trudno, jeszcze sie łudziłam, że sa autentyczne. 3 tygodnie stosowania - brak efektów. Po prostu ściema, całe szczęście,że nauczka kosztowała mnie tylko 97 PLN!!!

Gość gość
Nie wiem skąd się biorą te zachwyty(podejrzewam podstawione osoby). Krem jak każdy inny, czyli po 2tygodniach stosowania nie widzę żadnych widocznych efektów. Kobiety kupcie sobie krem perfekty za niecałe 20 zl i będzie ten sam efekt

Gość gość
Popieram w 100%. Nie rozumiem, ze po tylu negatywnych opiniach nadal są osoby, które to dziadostwo kupują.

Gość gość
a ja kupilem i ,,,,,,, nie ma kontaktu z osoba ktora to rozprowadza w Polsce - Kaszubski Piot ! Pisze eMaile i nie mam odpowiedzi ! ani produktu !!!! Nie wiem jak to sie skonczy Pozdrawiam Martin

Gość gość
ja nawet nie dostałam kremu tylko jakieś płyny. reklamacji nie ma jak złożyć, w opakowaniu nie ma ani instrukcji ani adresu. wysłałam -mail, ale nie dostałam odpowiedzi ani zwrotu pieniędzy. oczywiste jest, że firma KRZAK wykupiła tzw. marketing "szeptany", czyli za pieniądze ktoś im wystawia dobre opinie. To zwykłe oszustwo !!! Nie dajcie się naciągnąć, jak ja.

Gość gość
Oficjalna strona pl nctf revolution to oszustwo!!!!! Dostaje się całkiem inne kremy!!!! Nie zamawiaj cie tego.

Gość gość
To oszustwo inny krem jet oryginalny ..koljny bubel jak cudony lipkare...tez oszustwo..firma na kajmnach..nieuchwytna w polsce ..redakcje kase obią na naiwniakach..a pozytywne wpisy sa oplcone...czytjcie lipokare..i tym poobne toten sm złodziej...nie kupujcie tego

Gość gość
Mechanizm się powtarza co mieic inny produkt i złodzieje są nieuchwytni aż trudno uwierzyć że prokurator na tym nie siedzi ..widać za duże łapowki daja....

Gość gość
Kupiłam ten produkt ze strony producenta nctf-revolution a otrzymałam zupełnie coś innego hialuro ultra.Gwarancja i zwrot pieniędzy to kłamstwo. Jedna wielka ściema. Nie polecam

Gość gość
To ta sama firma ktora sprzedje za pośrednictwem gazet lipokare...cud na odchudzanie..też prysyłja delipox osusto a infolinia to ściema...nie ma też tkiej firmy a gazety o tym wiedza i biorą łapowki utrzymując ten preceder przez lata...zmieniją tylko opakowania z gównia...nym wkładem..oszikują naiwniaków:-)

Gość gość
To złodzije..zarównoredakcj macza w tym palce jak sama pseudofirma nieistniejąca zresztą ..oszukli już tysiące polaków i policja ma to dup....ie

Gość gość
Kolejny bubel na rynku oszusto przysylaja zamiennik a infolinia to farsa...firma nieistnieje..gazety z premedytacja nkrecaja preceder zlodziejski...biora w łape za promowanie oszustów..ostrzegam..bo na dermatologa wydacie więcej..

Gość gość
Gazeta toje imperium promuje złodzirjski proceder dała reklame kremu reolution..to oszustwo ..firma niistneje inolinia ma za zaanie spławiac niwne baby a foty to przedruki z internetu..przysyłaja zamiennik..uwaga n złodieji