Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziś moją platoniczną miłość ze szkoły. Boże, jak on wygląda...

Polecane posty

Gość gość

chodzilismy razem do gimnazjum,potem liceum... Szkolne ciacho, pamietam jak przyszlam do gimbazy jako małolata, on byl najladniejszy w szkole, byl bardzo bysoki 195cm, byl pilkarzem, kazda go chciala ale żadnej nie mial. Teraz ma 25lat, wyglada okropnie, jak ćpun, wychudzony jak szczur, zapadniete oczy, ubrany jak luj :O boze co sie z ludzmi dzieje, ze upadają na dno...

Gość gość
On tak samo pomyślał o tobie jak ciebie zobaczył :-D

Gość Ekspert od Lujów
Poszedł w tango. Ładnemu i wysokiemu łatwiej. Wiem z doświadczenia.

Gość gość
Tez tak mialem. Spotkalem szkolna milosc tzn ja sie w niej kochalem przez 4 lata ale ona mnie nie chciala. Bylem przerazony, cyganie na dworcu sa lepiej ubrani, ubytki w uzebieniu, troje dzieci, na zasilku. Byla najlepsza uczennica w szkole. Dlugo nie moglem uwierzyc, ze to ona. Juz chyba wiecej nie pojade do Polski.

Gość gość
No cóż, tak bywa. U nas w klasie byla taka ślicznotka Kasia, chodząca laleczka, jak z obrazka a teraz ? Wielkie, grube, brzydkie babsko, doopa jak szafa, obwisłe cyce, tluste wlosy i 3 wstrętne wrzeszczące bachory. Ma 28 lat a wyglada jak zapuszczona baba przed 40 :D

Gość gość
Ja tez niedawno widzialam moja platoniczna milosc. Po 10ciu latach. Mamy teraz po 25 lat i mimo, ze sie chlopak stoczyl to i tak ma ten urok, ten błysk w oku. Niestety, ćpa i chyba nawet mnie nie poznał bo się wylaszczyłam. :D