Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ABBA12

zdrada

Polecane posty

witam,mam mały problem bo tak tego nie wyolbrzymiam...jestem młodą atrakcyjna mężatką mam kochającego męża i dziecko.wszystko mamy po układane nadajemy na tej samej fali.choć teraz mam chwile z wątpienia ponieważ nasze prace wymagają poświecenia nawet na odległość choć to nam nie-przeszkadza ponieważ codziennie się komunikujemy,ale dowiedziałam się maż ostatnio na blogu społecznościowym poznał inna ,jest w tym samym wieku i wyglądu co ja...wiem o tym bo mi powiedział,ze to młoda dziewczyna i tylko rozrywkowa napisał jej ze ma rodzinne i bardzo ja kocha.ale tu już pojawia się brak zaufania,ponieważ odpisał jej 2razy i ciągle wchodzi na jej profil a do tego podczas naszej rozmowy przez komputer okłamał mnie jak się zapytałam co robi to wszedł na jej profil a nawet zgodził się telefonicznie jakby do niego zadzwoniła,przecież mamy udane zycie seksualne działam na niego kusząco bo widze to ,to dlaczego on tak postępuje.proszę o normalne odp.

Gość gość
Facet ma chęć na skok w bok. Małżeństwo na odległość - to raczej nie ma racji bytu.

Gość gość
zgadza się on chce zapełnić pustkę po Tobie, życie seksualne może być udane, ale jak w danym momencie nie ma partnera to szuka się kogoś innego kto mógłby tą pustkę zapełnić nic rozmowa nie pomoże, takie są naturalne biegi wydarzeń, ludzie to zwierzęta, w domu nie zje to zje na mieście możesz powiedzieć mu że wiesz co robi tylko czy to coś w przyszłości dalej zmienia :-o

Gość gość
Cóż tak bywa, jedni ludzie są monogamiczni i wystarcza im to co już mają, a inni szukają co chwil nowych wrażeń. Będzie chciał skoku w bok, to nie powstrzymasz go przed tym.

LEPIEJ PRZESTAN PISAC....BO TO TYLKO DLA NORMALNYCH LUDZI ISTNIEJE FORUM A NIE DLA TAKICH OSOB PUSTYCH

Gość gość
Musi kłamać - przecież nie powie własnej żonie, że ma chęć na inną babeczkę.