Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak gotujecie bigos?

Polecane posty

Gość gość

Co do niego dodajecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ekspert od Bigosu
Kapustę i kiełbasę. Czasami ogon traszki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja na gazie. Daje kapuste kwasną i slodkom i miecha nawale koncentratu pomidorowego i bigos gotowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja tak samo, kapusta zwykla i kiszona, wszelkie kielbasy, miesa, szynki jedyne co dodaje od siebie to drobie wczesniej ugotowana piers kurczaka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bez grzybków?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kapusta kiszona,boczek,kiełbasa,szynka,nożka prosiaczka,grzybki suszone,śliwki suszone ( nie wędzone) ,sól,pieprz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlaśnie zastanawiam się nad tymi śliwkami, jakoś nie za bardzo mi do bigosu pasują,aczkolwiek nie wątpie,że może być smaczny, nie jadlam nigdy ze śliwkami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak mam grzyby to dam ale jak nie mam to tez bedzie sliwek absolutnie nie daje - nie moje smaki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja dodaje: kiełbaskę (suszoną albo zwykłą ale podsmażoną) suszone grzyby, trochę tłuszczu wytopionego ze słoniny, przyprawy ziele angielskie, liscie laurowe :D i co kto lubi do smaku :) i jest pysznie! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mniam uwielbiam bigos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×