Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczek, jak Wy celebrowaliście ten wielki dzień

Polecane posty

Gość gość

Hej wczoraj identyczny temat dodałam przez przypadek w dyskusji ogólnej i niestety pojawiły się dziwne odpowiedzi, więc przeklejam na odpowiednie podforum (tu link do tamtego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat/roczek-jak-wy-celebrowaliscie-ten-wielki-dzien-p_6016621 ). Niedlugo moja corka skonczy rok i w zwiazku z tym mam pytanie usmiech.gif organizowaliscie w domu czy w restauracji? Na ile osob? Pamietacie menu? Ja wlasnie rozpisalam menu i sie zastanawiam czy nie przesadzilam. Organizujemy w domu na 20 osob. Tort pieklyscie same? Ja chyba zamowie ale nie wiem czy zamawiac zwykly czy w marcepanie. Ogolnie opiszcie jak Wam ten dzieb minal, moze cos zgapie, bo cos moja kreatywnosc szwankuje. Z gory dziekuje usmiech.gif Oczywiście nawiązując do tamtych odpowiedzi napiszę, że w dobrobycie nie żyjemy, a jakbyśmy nie zaprosili tych osób to wręcz by się obrazili :) bo to tylko nasze rodzeństwo, nasi rodzice i dziadkowie.

Gość gość
Na roczku byli dziadkowie i chrzestni, byl tort, ciasto i kawa w domu , dziecko i tak mialo nadmiar emocji, bo bylo w centrum uwagi.

Gość gość
Roczek mojej córeczki to był niesamowity dzień. Rano urządziliśmy Kinder party w naszym ogrodzie. Zaprosiliśmy najbliższych znajomych z ich pociechami. Radości nie było końca. Wstawiliśmy z mężem do ogrodu 3 pompowane baseny , zjeżdżalnię oraz mini trampolinkę. Atrakcją tego dnia był oczywiście wielki tort, prezenty oraz pokaz sztuczek wynajętego klauna. Dzieci były pod dużym wrażeniem. Po południu była już impreza rodzinna w restauracji. Zamówiliśmy oczywiście catering i dużo alkoholu. Dorośli więc też się rozkręcili tańcząc przy muzyce dziecięcej i karaoke. Zakończeniem imprezy i punktem programu były oczywiście wieczorne pokazy sztucznych ogni i przelot helikopterem nad miastem z malutką :) Nie zapomnę tego dnia do końca życia :)

Gość gość
hej, w niedzielę też organizuję roczek córeczce, bedzie obiad, kawa, ciasta, oczywiście tort i kolacja, zapraszam ok 30 osób, to rodzeństwo z dziecmi i dziadkowie... też mam już rozpiskę co zrobię, torta moja siostra zrobi, mama jakieś mięso i sałatkę, z z resztą sobie poradzę...

Gość gość
Ten helikopter mnie rozwalił :) :) :)

Gość gość
Celebrowaliśmy jak zwykłe urodziny :D

Gość gość
U nas byla najblizsza rodzina (babcie, dziadkowie, nasze rodzeństwo). Zrobilam kolację, potem byla kawa i tort.

Gość gość
Jeju, u nas nie było żadnej wielkiej imprezy, tylko teściów zaprosiliśmy na wczesny obiad. Woleliśmy wydać pieniądze na coś praktycznego. Kupiliśmy córc****askownicę, tą trzecią od góry: http://www.placezabawfrajda.pl/oferta/9-piaskownice-i-ogrodzenia .Plus dużo zabawek do piasku, takich zwykłych z tesco. Najpierw był tort potem odsłonięcie. Młoda się nie chciała dać wyciągnąć stamtąd. Uważam, że żadne przyjęcie by ją tak nie ucieszyło.