Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziecko z pierwszym lepszym facetem to dobry pomysl

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka spotykala sie z kims ale on ja kopnal, on spotykal sie z kims na boku wiec moja kolezanka urwala z nim kontakt, zreszta jego zachowanie bylo ogolnie zenujace jak u smarkacza, fak tkolezanka łykała wszystko co on jej mowil, a ja otwieralam buzie ze zdziwienia co on robi, wiec urwali kontakt na pol roku, ona niby w nim zakochana byla bo w wieku 39 lat nigdy nie bedac w zadnym uczuciowym zwiazku jak zobaczyla ze on jej okazal ciut zainteresowania myslala ze sa para, a on ja potraktowal jak smietnik, ona chciala dziecko i to szybko i zaraz i on znowu sie do niej odezwal, wiec ona szybko zaszla z nim w ciaze, sa razem, ale on powiedzial jej wczesniej ze jej nie kocha, wiec nie wiem po co z nia jest, czy zmienil zdanie i sie zakochal, a ona chce dziecko nawet jak on ja zostawi, tak powiedziala, a jednak moze facet sie zmienil i ja pokochal, w sumie troche szkoda mi jej bo on niechce slubu z nia...

Gość Lini
No twoja znajoma ma , powiecmy nierówno ! ( niechce klnac) , biedne dziecko . Powinni jej to dziecko odebrać , sorry wieku 40 lat być tak emocjonalnym zerem ( facet tez ) , dziecko to nie zabawka , facet śmieć chciał podupczyc , to dziecko zostało zrobione ( żeby go zatrzymać ) może ja naiwna jestem , ale dzieci " robi się " bo ludzie się rozumieją , kochają . Oczywiście są tez wpadki , ale żeby dać się dziecko zrobić żeby śmiecia przy sobie trzymać wiecej niż patologia , kompletne dno . Po cichu mam nadzieje ze to prowokacja .

Gość gość
kobiety bardzo czesto nie myslą jeśli dochodza do pewnego wieku a wlasciwie do 40-tki, wiadomo ze to ostatni dzwonek na dziecko, i samotne kobiety łapia kogokolwiek aby zrobic dziecko, nawet jesli ktos ich nie kocha, smutne ale prawdziwe, to jest desperacja, kompleksy i zacofanie, nacisk rodziny moze sasiadow i wstyd ze one w tym wieku sa same, i ze dla nich to jest jedyne szczescie, wspolczuje bo takie zwiazki niestety nigdy nie przetrwaja

Gość Lini
Ja znam pare kobiet które , mając 40 lat dzieci urodziły ,złe to nie jest . Ale to był przemyślany czyn , a nie akcja jestem sama i tak może zaczynam faceta , obojętnie 20, 30 ,40 lat nie wrabjaj dzieciaka do tego . To od początku śmierdzi do nieba . Tam nawet niema zauroczenia , tam jest tylko bzykanie . On niechce ślubu , naprawdę ? Ta kobieta niszczy życie sobie , dziecku i facetowi ( faceta mi nieszkoda ) ale co to dziecko zrobiło ?

Gość gość
ja kończe w nastepnym roku 40 lat i jestem zdesperowana ze nie mam ani meza ani dziecka, czuje sie okropnie, nabawilam sie nerwicy, jade na srodkach uspokajajacych, ale coz takie zycie tak mi sie ulozylo, ale wciaz mam nadzieje ze chociaz poznam jakiegos mezczyzne , o dziecku juz nawet nie mysle

Gość Lini
A ty tak poważnie ? Z ta nerwicą?

Gość gość
Nie rób tego dziecku, niech będzie poczęte z miłości a nie z pierwszym lepszym który wsadzi.

Gość gość
duzo kobiet ma nerwice z powodu braku dziecka i meza, dla niektorych to jedyne szczescie jakie moze je spotkac, to sa dziewczyny z malych miast czy wsi, ale w sumie i z wiekszych to zalezy od wychowania, tez mam kolezanke ze wsi ktora ma taka nerwice ze az widac na zewnatrz, ma 30 lat i non stop gada o mezczyznach i dziecku, ale to jakas obsesja....koszmar

Gość gość
moja koleżanka ktorą znam od urodzenia ma 39 lat i ma chorobę sierocą( takie bujanie się jak u dzieci z domow dziecka) ona nigdy nie byla w zwiazku powaznym, tydzien dwa i koniec relacji, ma duza fajna rodzine do ktorej zjezdzali sie wszyscy kuzyni, byli jak taka wielka wloska rodzina, a ona nadal sama, jedzie na tabletkach uspokajacyhc, melisach w plynie, tabletki na sen...

Gość Lini
Ok ja urodziłam moje dziecko wieku 30 lat , czekałam bo chciałam dobrego ojca dla dziecka , znalazłam jesteśmy ponad 8 lat razem . Ale ja nigdy nie wariowalam, ze muszę mieć dziecko , obojętnie z kim .pracowalam miałam przyjaciół ( partnerów ) ale nie pasowało ,podrozowalam zwiedzilam świat . Poznałam masę ludzi i to był wspaniały czas . Teraz jestem matkom żoną , ale i tak daleje podróżuje mam pasje . Człowiek najpierw musi się znaleść na tym świecie . Wiedzieć co chce , co lubi . Wtedy łatwiej z mężczyzna , który mężczyzna chce kobietę z nerwicą , z lekami jako matkę dziecka . Najpierw znajc siebie , reszta przyjdzie sama