Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! On nie przyjmuje do wiadomości że z nim zerwałam

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić gdy mija miesiąc od naszego zerwania, wszytsko zostało wyjaśnione i wytłumaczone a on nadal nie umie się z tym pogodzić. Dzwoni co jakiś czas pod pretekstem a potem próbuje mnie urobić-jak nie na litość, to groźbą lub wręcz mówi że cos sobie zrobi lub że rodzicom cos się stanie. Próbuje we mnie wzbudzić poczucie winy. Potem znowu próbuje taktyki na miłe słówka a jak ja jestem nieugięta to pokazuje jak go wkurzyłam i tak wkółko.

Gość gość
Raz się wydaje ze się pogodził z zerwaniem i zaczynam oddychać z ulgą a mija kilka dni i znowu okazuje się że nie rpzyjmuje tego do swojej swiadomości

Gość gość
Mam przez to cały czas skręt żołądka, robi mi się niedobrze.

Gość gość
idź na policję i powiedz że były chłopak ci grozi oni nic nie zrobią ale lepiej żeby wiedzieli bo potem może się to przydać jak nadal będzie cię prześladować zmień numer telefonu jeżeli będzie cię nachodził idź do adwokata

Gość gość
Policja. Zawiadamiaj ja za kazdym razem jak gosc Ci bedzie grozil. Moze uda Ci sie to nagrac na tel? Policja oleje to za pierwszym i drugim razem, ale im wiecej zgloszen tym predzej wezwa go na przesluchanie. Wtedy rura mu zmieknie.

Gość gość
On mi nie grozi ale dobija mnie to że nie potrafi pogodzić się z tym że od niego odeszłam. Gdy rozmalismy osttanio to wręcz mi narzucał że mam wrócić i dać nam ostatnia szansę bo on zbyt wiele zaiwnestował w ten związek.Wsciekł się gdy po raz 100 powiedziałam mu że nie wrócę.Potem napisał sma ze ok odpuszcza, po czym dziś znowu dzwonił i znowu udaje cudownego troskliwego faceta.

Gość gość
Jak nie grozi.. to po to ten dramatyczny ton Twojego tematu? Ciagle tu tematy "rzucialem go, a on o mnie nie walczy" A teraz jak ktorys walczy, to znow zle Kobiety

Czemu z z nim rozmawiasz? Odbierasz telefony? Odpisujesz na smsy? Sama to ciągniesz, i siè dziwisz, ze facet nadal woköł ciebie krązy. Bądz konsekwentna, i przestan mu tłumaczyc, odpisywac, rozmawiac...Naprawdè z nim zerwij!

Gość gość
to jak sie z kims zrywa to trzeba go obowiazkowo zablokowac na fb?