Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK POZNIEJ Zyja PROSTYTUTKI przeciez Uroda szybko mija ? maja rodziny ?

Polecane posty

Gość gość
Za granica mozna spotkac naprawde bogatych sponsowrow,milinerow !!! a kazdy z nich ma innych gust !

Gość gość
Nie wszystko to co naturalne ladnie,dobrze wyglada ,trzeba sie potrafic sprzedac ,nie wszytskie lulsusowe dzifki ,sa takie ladne ,idealne .. :)

Gość gość
No właśnie, niby kto powiedział ,że muszą się przyznawać? Mój chłopak akurat wie ,że tak robiłam bo... poznaliśmy się w nietypowy sposob jak szukalam na necie sponsora i on miał nim być :P ale nie płacił mi choć tak ustataliśmy ,ale nie chciałam. Na początku spotykaliśmy się dla seksu samego po hotelach kilka miesięcy, a potem zostaliśmy parą, nikt nie wie jak się poznaliśmy i jest o 10 lat starszy, nie wypomina mi tego co robiłam choć zna prawdę :P

Gość gość
Pasuje mu układ bo taniej wychodzi, bo chyba nie wierzysz że się zakochał w kur/wie? Frajer! :classic_cool:

Gość gość
a właśnie ,że się we mnie zakochał :P nawet dla mnie rzucił poprzednią dziewczyne z która był kilka lat...Już prawie jak jego żona była. Nawet nie wiedziałam ,że rozbijam związek bo mi się nie przyznał do tego ,ale z relacji jego znajomych wiem ,że nie byli ze sobą szczęsliwi do tego zero seksu bo ona nie chciała itd

Gość gość
Roznie bywa ,nie raz facet zakochal sie w prostytutce ,ale dlaczego sie zakochal ,kto wie ??

Gość gość
czego to facet nie zrobi zeby miec sex

Gość gość
Czy one sa szczesliwe ??

Gość gość
kto tam wie

Gość gość
Jak minie im uroda to sprzedają się takiemu o2 i zostają forumowymi trollami, prowokatorkami, obrzucają ludzi błotem za kasę i nawołują do prostytucji oraz sponsoringu tak jak nasza słynna już kafeqrwa.

Gość gość
smutne zycie..

Gość gość
moja ex pracowala w agenturze. Nie przeszkadzalo mi to bo miałem zly okres finansowy ale trochę poznałem srodowisko Większość dziewczyn ustawia się na życie, niektóre wyszły za klientów ale najczęstszy schemat to: likwidują komórki i wszelki kontakty z poprzednimi facetami i udają pół dziewice:-D To wcale nie patologia z amerykańskich filmów, pijaczka czy ćpunka nie ma w tym biznesie opcji, alfonsów się tam też nie widzi, najwyżej goryle jak jadą do klienta.

Gość gość  7 TRZYDZIEŚCI SIEDEM
przeczytałem ten mój poprzedni topik i wyszlo to optymistycznie wiec dodam łyzke dziegciu - po tym co mi opowiadala moja ex o pracy w agenturze, NIE DODTYKAM PROSTYTUTKI NAWET KIJEM. I nie dlatego że miały dużo facetów tylko ze mają takie predyspozycje. Moja dziweczyna była nimfomanką i wytrzymała w agenturze 1 miesiąc - domyślacie się o co chodzi?:-D Wiem że nie wiecie więc powiem - żeby pracować w tym zawodzie trzeba NIE MIEĆ libido i stref erogennych, kobiety które lubią sex powinny szukać sobie innej pracy:-O

Gość gość
Ja znałam dwie k***y, a nie sorry trzy, bo z jedną ożenił się mój kumpel. No więc te dwie, co młodo zaczęły jeszcze w liceum, szybko skończyły proceder, wyszły za mąż za bogatych jeleni, jedna jest szanowaną obywatelkami naszego miasta, a druga wolała rozpocząć nowe życie za granicą. Ta co kumpel się z nią ożenił, lubiła swój fach i pracowała nadal w trakcie małżeństwa aż do rozwodu, skończyła nieciekawie, jakieś więzienie się o nią upomniało. Najlepiej wyszła ta środkowa ale to była inteligentna, zdolna dziewczyna, naprawdę nie wiem co ją pchnęło do tego, chyba autorytarna matka. Chciała się wyrwać z domu za wszelką cenę.

Gość gość
wlasnie, prawda jest taka że trzeba mieć predyspozycje do każdego zawodu - do zawodu prostytutki trzeba mieć przede wszystkim zdolności aktorskie, grać przed klientem orgazmy, opowiadac mu historyjki jaki to on ŚWIETNY roochacz no i mówić że TAK WIELKIEGO k****a nie widziała w życiu. To wystarczy żeby się nawet zakochał :-D Ale dla doświadczonego faceta prostytutka to jest problem, wiedząc co one robią z klientami (a 80% klientów to tzioty, tak one to określają między sobą), a więc obrzydzenie bo kto wie czy przed godziną nie lizala jakiemu cwelowi d**y:-O Poza tym to są IMPOTENTKI, tylko u nich tego nie widać jak u faceta:-O

Gość gość
" bzdury, jest dokładnie odwrotnie, wiążą się z kasiastym debilem przekonanym że są dziewicami" o Czyli tylko z debilem uda się takiej związać. :classic_cool:

Gość gość
pewnie że tak tez jest, jak piszesz, sa cwaniary które sobie radzą i patole, nie wiem których więcej i nie będę się upierał Ale maja wspólną ceche która mnie od nich odrzuca - impotencja. Te normalne dziewczyny które tam ida, też się degenerują seksualnie stąd picie, dragi etc bo po 3 miesiącach takiej roboty seks na nie nie działa:-O Są klienci co polują na te NOWE bo wiedzą że tylko one są coś warte seksualnie jako kobiety:-O

Gość gość
Straszne to musi byc..

Gość gość
One musza to z kazdym robic takimi nawet co im sie nie podobaja..

Gość gość
ale ma kase za to ,one zrobia za kase wiele

Gość gość
pozniej nie ma ich

Gość gość
Nie u każdego uroda szybko mija.... Jak się jest naprawdę ładnym to nie mija nigdy.

Gość gość
URODA kazdemu mija ,nie oszukujmy sie........KAZDY ZBRZYDNIE ZESTRZEJE SIE.. nikogo nie ominie,tak jak smierc.

Gość Sanitas prawdziwa
PÓŹNIEJ, prostytutki całe życie babrają się w tym brudzie w którym żyły i zakładają dziesiątki watków na temat prostytucji i sponsoringu, na kafe i byc może na innych forach, bo sprawia im przyjemność wspominanie tego szamba z którego wyszły. Jesli wiec chcecie odróżnić porządną kobietę od ex prostytutki, to wiedzcie, że te drugie uwielbiają mówić o prostytucji, z upodobaniem opisują jej realia (które doskoanle znają) i namawiają inne, Bogu ducha winne kobiety, do sprzedawania się, jak robi to nasza forumowa kafeqrwa. Są też agresywne i wulgarne. Po tym własnie poznacie byłe (i aktualne) prostytutki oraz dziweczki, które korzystały bądź nadal korzystają ze sponsoringu. Nie muszę chyba dodawać, że każdy normalny i szanując się chłopak oraz mężczyzna, OMIJA TAKIE WYWŁOKI SZEROKIM ŁUKIEM i nie tworzy z nimi żadnych związków.

Gość gość
przeciez tu nikogo nienamawia,nawet ostrzega...

A co do urody, jednym mija, drugim nie mija, ale jest regułą, że kobiety które się szanowały, wyglądają też młodziej i mają ładniejszą, mniej pomarszczoną cerę, niż te co musiały byc do dyspozycji klientów niezależnie od pory doby, pić z nimi i odurzać się tytoniem żeby to wszystko znieść. Więc te które są wyraźnie zniszczone i wygladają za staro na swój wiek, a nie przeszły np. jakiejś ciężkiej choroby, też mogły byc prostytutkami. Oprócz tego wiadomo, że prostytutki zmuszające się do ciągłego seksu, nie mają kłopotów z nadwagą. I cos nie związanego z wyglądem - jeśli kobieta mówi tylko o kasie i seksie, do tego o seksie w kontekście kasy, interesuje się twoim portfelem, nie ma żadnych innych zainteresowań, nic sobą nie reprezentuje - to też coś jest na rzeczy i lepiej nie wchodzic z nią w żadne interakcje.

Gość gość
a skad ty o tym tak dobrze wiesz? wiesz ,ze mozna sie czesto grubo pomylic ? i jak kobieta nie wymaga od faceta nic ,to sama siebie nie szanuje,a taki cwaniaczek egoista tylko czeka na takie naiwne glupie co dadza mu za darmo,bo mu sie nie chce wysilac..a co kobieta pozniej z tego ma ? nic,..nawet czesto brak szacunku,wychodzi na tym ukaldzie na zablocki na mydle