Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK POZNIEJ Zyja PROSTYTUTKI przeciez Uroda szybko mija ? maja rodziny ?

Polecane posty

Jak to skąd wiem? Z kafeterii. Tutaj od progu sie człowiek natyka na wątki o tym procederze. Nie jest dla nikogo tajemnicą, że to są twoje wątki. ty jesteś jak zdarta płyta, umiesz tylko o prostytucji, o sponsoringu i o odchudzaniu. Jesteś niewyobrażalnie tępa. Ale może do ciebie dotrze, że szacunek do siebie to coś innego, niż wymaganie czegos za coś.

Gość gość
dziś Jak to skąd wiem? Z kafeterii. Tutaj od progu sie człowiek natyka na wątki o tym procederze. Nie jest dla nikogo tajemnicą, że to są twoje wątki. ty jesteś jak zdarta płyta, umiesz tylko o prostytucji, o sponsoringu i o odchudzaniu. Jesteś niewyobrażalnie tępa. Ale może do ciebie dotrze, że szacunek do siebie to coś innego, niż wymaganie czegos za coś. x tu nie chodzi o szacunek. Ona rozumuje jak kobieta aseksualna a więc jest idealnym materiałem na prostytutke. Takich kobiet jest dużo, tak jak coraz więcej jest impotentów:-O Skoro seks nie sprawia im żadnej przyjemności to dlaczego nie brać za to kasy a nawet wyjść za mąż

Gość gość
Tak zaden facet nie chce bzykac brzydkiego ciala,duzoo celulitu :( Musi miec ladne cialo !!

Gość gość
PRACOWALAM w ,,zawodzie,, 10 lat dorobilam sie majatu i teraz meza mam :-)) nie musze pracowac tak sie ustawilam ze to co kiedys zarobilam pracuje na mnie:-))

Gość prawictwo pospolite 125
nie wiem jak możecie martwić się o prostytutki . Chyba zwariowaliści .. Wiekszosc jest ustawiona

Gość gość
po co podbijasz ten temat?