Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLASKIE DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że każdy żeby wyjść na inteligentnego itp mówi,że biust nie ma znaczenia a jak laska jest plaska i ma placki zamiast cycków to śmieją się z niej ? Nie mówię tu o facetach śliniących się ( bo w sumie cycki fajne są ) ale o kobiet mówią o sobie ,,patrz jaka deska,, albo ,,płaskod***e,,. Tak naprawdę jak masz małe cycki to przegrałaś życie bo mam sporo kolegów, którzy nawet idąc ulicą i laska ma średnie ale ladnie podkreślone to powiedzą tekst może i tani ale i tak kobiety to porusza i czują się po tym miło ( przynajmniej moim zdaniem :)

Gość gość
że niby chodzi o to że dziewczyny czyją cię lepsze/ładniejsze przy dziewczynach o mniejszym biuście? Przed chwilą moja znajoma powiedziała że nienawidzi mojej koleżanki za jej urodę, a cycków to ta dziewczyna nie ma :) ale i tak jest śliczna

Gość gość
Siedzą na ławce chłopak z dziewczyną i się całują. W pewnym momencie chłopak wsuwa rękę pod bluzkę i maca palcami po plecach. Dziewczyna pyta: Co robisz? Chłopak na to: Szukam piersi. Dziewczyna: Ale to przecież z przodu! Chłopak: Tam już szukałem...