Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ukąszenia przez owada w nocy

Polecane posty

Gość gość

Nie radzę sobie 2 noc z rzędu coś mnie tak pogryzło że szkoda gadać... To nie są ukoszenia komara, mam opuchliznę i duży rumień. Wczoraj odsuwałam wszystko wymyłam kąty i nic nie znalazłam... Mieliście coś takiego? Istnieje coś jak taka ekipa która się zajmuje owadami i insektami w domu? Bo oszaleje...

Gość gość
czesc. mam podobny probme wlasnie, corke ''cos'' pogryzlo, wyglada jakbym jej oczy podbila, na nogach rumien, pani w aptece powiedziala ze to uczulenie na jad komara, mala dostala syrop i zobaczymy....

Gość gość
Tyle że komara w domu bylo by słychać a tu nic ;/ wiec podejrzewam jakieś g****o biegające

Gość gość
Miałam podobnie pare tygodni temu, nie swedzialo a strasznie bolało, rumień dookoła, próbowałam to wycisnąć, nic tam nie było, potraktowałem to alkocholem(rumem) kilka dni z rzędu, dzis nie ma sladu

Gość gość
prusaki??

Gość gość
A w jakim miejscu jestes pogryziony? U mnie było jedno na udzie, gdzie miałam w nocy spodnie od piżamy

Gość gość
jeden na udzie drugi na stopie i na plecach a prusaki gryzą? mieszkamy w wieżowcu gdy się sprowadziliśmy mieliśmy problem z prusakami ale wytępiliśmy dziadostwo ale słyszałem że one lubia powracać szczególnie gdy w budynku jest zsyp dwa rady do roku robia na klatce dezynfekcje. W mieszkaniu ostatnimi czasy nie widziałem robaka ale one lubia wyłazić w nocy kogoś z Was kiedyś ugryzł ten robal?

Gość gość
pluskwy

Gość gość
Tylko na googlach widzę że pluskwa ma drobne krostki a ja mam taka w okregu 5 cm opuchliznę i rumień i goraczka w tym ms ;/ i możliwe że ich nie widać?

Gość gość
pająk.

Gość gość
Pająki nie gryzą jest tylko kilka gatunków 2 z nich zyje nad woda reszta poza betonem poza tym pajak boi sie czlowieka i nie podchodzi zeby ujeb*ac

Gość gość
A moze wszy gołębie? slyszałam ze lubia wlazic do domow i wlasnie strasznie gryza

Gość gość
wszy gołębie?