Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt wczesny okres

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od sześciu lat miesiączkuję. Na początku miesiączki były bardzo nieregularne (zdarzało się nawet, że przez miesiąc - dwa nie występowały), aż tutaj nagle kilka miesięcy temu mi się uregulowały. Okres zaczął się 10 czerwca i trwał niecały tydzień (bo tyle trwają moje miesiączki), następnie 10 lipca, 9 sierpnia, a kolejny okres dostałam właśnie dziś - 6 września. Nie jest to jeszcze normalny okres, bo jak na razie pojawiły się tylko ciemne plamy z lekką domieszką krwi i bardzo boli mnie podbrzusze. Trochę się niepokoję, ponieważ po poprzednim okresie doszło do stosunku pomiędzy mną i moim chłopakiem, jednak byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą, która była nieuszkodzona, a do wytrysku doszło na zewnątrz, a zatem ciążę należy wykluczyć. Oczywiście zdarzały się też dni w których miałam dość dużo stresu, a od tygodnia nieco zmieniłam swój tryb życia, ponieważ mało śpię i wcześnie wstaję, gdzie dotychczas było inaczej. Dodam też, że jeszcze niedawno borykałam się z infekcją intymną, którą udało mi się wyleczyć, jednak potem pojawiła się druga, ostrzejsza. Czy którykolwiek z opisanych przeze mnie czynników ma jakiś wypływ na długość mojego cyku, czy może po prostu to, że dostałam okres dwa dni wcześniej jest zupełnie normalne i nic poważnego nie oznacza? Z góry bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi forumowiczów