Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kurzajki na łokciach i zgięciach palców a nawet stopach

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i mam duży problem z ciągle pojawiającymi się kurzajkami na łokciach,dłoniach,stopach. Byłam z tym już u kilku specjalistów ,dostałam leki ,ale to nie pomaga,od 4 lat ciągle pojawiają się nowe.Mój brat chciał mi je wypalać ale boję się blizn,koleżanka proponuje mi tatuaże w tych miejscach .Rok temu wyjechałam na wakacje do kuzynki w Islandii i myślałam że się wyleczyłam bo nie pojawiały się nowe kurzajki a stare bo wysuszeniu zaczęły wypadać pozostawiając dziury ,ale kiedy wróciłam do domu j7uż po tygodniu zaczęły się pojawiać. Co takiego mogło być na Islandii że znikały.Może mi ktoś z was pomuc?

Gość gość
pewnie w kurę się zamieniasz...

Gość gość
ja walczylam pol roku z kurzajkami u mojego synka , mial na stopie , zle mu sie chodzilo o wypalaniu czy zamrazaniu mowy nie bylo bo 4 latek darl sie i uciekal , w koncu wytepilam zaraze preparatem vårtfri, w pewnym momencie to gnojstwo peklo ukazal sie czarny korzen i odpadlo uffff. Kurzajki to wirus , udaj sie ponownie do specjalisty

Gość gość
Byłam u specjalistów i nikt nie był w stanie mi pomóc ,robiłam Usg jamy brzusznej i Internista stwierdził że mam glisty ,może te kurzajki mam przez glistnicę,przecież tu chodzi o reakcję układu immunologicznego,sama już nie wiem ,przez te na stopach mam kłopoty z chodzeniem.

Gość gość
Na kurzajki bardzo dobre jest jaskółcze ziele do znalezienia w najbliższym lesie. Oczywiście nie w zimie i nie ma stuprocentowej skuteczności ale bardzo wysoką. Jak wygląda i jak stosować? Wpisz w guglu.

Gość gość
Glistnik jaskółcze ziele NIE ROŚNIE W LASACH ale na przydrożach, terenach ruderalnych Najwięcej soku ma w porze kwitnienia