Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenkaaa25

Z szarej myszki w miss wzajemna motywacja

Polecane posty

Gość Lenkaaa25

Dziewczyny! Mam wiele zastrzeżeń dotyczących własnego wyglądu. Myślę, że nie ja jedna dlatego wpadłam na pomysł stworzenia wzajemnie motywującej się grupy :) Chcę żebyśmy nawzajem polecały sobie kosmetyki zarówno domowe mikstury jak i te z drogerii/ apteki, sposoby na to jak stawać się coraz piękniejszą oraz wspierały się podczas wykonywania ćwiczeń fizycznych (nieważne czy z Chodakowską, Lewandowską, Mel B itd.) Liczy się efekt! Fajnie byłoby zrobić coś takiego: każda zapisuje swoje wymiary, wagę itd. a po tygodniu w niedzielę każda opowiada jak w ciągu 7 dni zmieniły się te wymiary, oraz co zrobiła dla siebie i swojego ciała. Codziennie natomiast dodajemy jakieś rady urodowe :) Kto ze mną? Metamorfozę zaczynamy już dziś!

Gość Lenkaaa25
Lena, 25 lat Niestety nie mam przy sobie metra krawieckiego dlatego dokładne wymiary podam jutro. Mam 164 cm wzrostu przy wadze 56,5 kg. W figurze najbardziej przeszkadza mi wystający brzuszek oraz płaska pupa. Chcę zlikwidować cellulit oraz poprawić stan włosów (mam cienkie, zniszczone i klapnięte). Mam również bardzo dużo wągrów z którymi nie potrafię sobie poradzić, co jakiś czas niestety pojawiają się krosty. Chciałabym również poprawić jędrność skóry na biuście. Moje rady urodowe na dziś: 1. Peeling całego ciała - fusy z kawy, cukier oraz masło shea, wszystko dokładnie zmieszane - efekt rewelacyjny! 2. Peeling stóp - cukier + olej/oliwa z oliwej - wygładza i natłuszcza. Ćwiczenia - zamierzam ćwiczyć z Mel B oraz Tiffany na poszczególne partie ciała.

Gość gość
nie kce mi się :D

Gość Lenkaaa25
Wiem o tym. Jednak wypisywanie tego co kto zrobił przez ten tydzień dla swojego zdrowia i urody jest motywujące :)

Gość Lenkaaa25
A zresztą wiedziałam że tu same tłuste d.u.p.s.k.a :-)

Gość gość
nie każdy musi robić to co ty

Gość gość
jak ktoś jest nudny to wiadomo, że musi swoją osobę uatrakcyjnić poprzez ubiór albo chude dupsko. Jakbys miała jakieś hobby wymagające aktywności to byś nie musiała się motywować poprzez innych ludzi.

Gość Lenkaaa25
Z tym tłustym dup.skiem to oczywiście podszyw!

Gość gość
Myślisz że przez zrobienie peelingu przeistoczysz się z szarej myszki w miss ? :o szara myszka to stan duszy