Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się spotkać

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj napisał do mnie chłopak. Nie znaliśmy się wcześniej, a po kilku minutach pisania ze sobą zaproponował on spotkanie. Wszystko byłoby ok tylko, że ja nic o nim nie wiem. Nie mam pojęcia jaki jest wiem tylko jak ma na imię, skąd jest i ile ma lat (jest o 4 lata starszy) Chciałabym się z nim spotkać ale po prostu boję się. Przyznam się bez bicia, że jeszcze nigdy nie byłam na randce z żadnym chłopakiem. Nie wiem co robić jak się zachować i co najważniejsze czy zgodzić się z nim zobaczyć. Chciałam na początku dowiedzieć sie o nim paru rzeczy ale on wolał abyśmy się poznali w realu i teraz naciska na mnie. Dziś również napisał, chciał dzisiaj po mnie przyjechać ale powiedziałam mu że jest u mnie rodzina a on teraz wygląda jakby miał mi za złe że się nie zgodziłam. Teraz zaproponował aby jutro po mnie przyjechał Co robic?

Gość gość
czego sie boisz? zje cie albo zg****i? umow sie z nim w miejscu publicznym, pogadaj, podziel to co uslyszalas i zobaczylas przez nie mniej niz 2 (oni lubia robic dobre wrazenie mimo ze nie ma to wrazenie pokrycia w rzeczywistosci) i tyle

Gość gość
bez paniki i szpiegowania :)