Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się taka samotna

Polecane posty

Gość gość

Praktycznie większość czasu spędzam sama lub z mamą, która jest moją najlepszą przyjaciółką i powiernicą. Znam niby dużo osób, ale nie przekłada się to na częste i bliskie kontakty. Tak naprawdę to chyba niewiele osób mnie lubi i dostrzega - takie mam wrażenie. Mężczyźni też jakoś nie zwracają na mnie uwagi. Przyznaję, że nie jestem ideałem, ale no kurcze... tak sobie myślę, że chyba nie jestem też jakaś najgorsza i chyba należy mi się trochę ciepła, miłości, uwagi... Tak mi się przynajmniej wydaje. Nie chcę być już dłużej samotna.

Gość gość
Czyjej chcesz miłości i uwagi? Kogoś konkretnego czy tak sobie tylko piszesz? Jakieś konkrety?

Gość gość
Drugiego człowieka. Poza tym chcę mieć zaufaną paczkę przyjaciół, z którymi będę nadawać na tych samych falach.

Gość gość
Wszyscy tak maja tylko sie do tego nie przyznawaja. Poczytaj sobie tekst "Whisky" Ryska Riedla. Mial kochajaca zone i kochanego syna. Tylko nikt go nie rozumial.

Gość DANIEL 24
Na tym forum to sami desperaci o desperatki

Gość DANIEL 24
A typ o nicku 92 to wszystkich bije na głowę w tych tematach

Gość gość
Ten 92 ma jeszcze kilka innych nickow, miedzy innymi smerfetka, ukryta prawda...

Gość gość
A wychodzisz z domu i spotykasz się z ludźmi?

Gość gość
Wychodzę, jestem miła, otwarta, pomocna, dbam też o to, by zawsze coś mieć ciekawego do powiedzenia, ale to nie działa. Niby ludzie są dla mnie uprzejmi, ale nic z tego nie wynika. Nie mam faceta, sprawdzonej ekipy, ciągle tylko sama i sama...

Gość gość
Napisz coś o sobie,skąd jesteś?

Gość gość
Widzę,że nie jesteś wcale taka samotna🖐️

Gość gość
Mam 25 lat, mieszkam w Mikołowie. Jestem po studiach i aktualnie pracuję jako asystentka w szkole językowej. Interesuję się historią po 1945 roku, muzyką rockową i folkową, geografią, literaturą, kulturą rosyjską, dekoracją wnętrz i mass mediami. Uwielbiam chodzić do kina, na koncerty, wystawy, łazić po górach, pisać opowiadania, rysować, czytać książki i testować nowe przepisy kulinarne. To byłoby tyle tytułem wstępu. ;) Napisz teraz coś o sobie. :)

Gość gość
Gościu z 16:58 - skąd taki wniosek?

Gość gość
Stąd,że długo nie odpisywałaś Jesteś bardzo interesującą osobą,ale tu nie chodzi o mnie,chciałem żebyś się zaprezentowała szerszemu forum,może ktoś mieszka koło ciebie równie samotny,może ktoś ma podobne zainteresowania i zaraz napisze do Ciebie.Czasami wystarczy wyjść do ludzi,a Ty już pierwszy krok zrobiłaś:) Powodzenia:)

Gość gość
tez bym chciala byc samotna ... bo jestem w zwiazku gdzie jest mi strasznie czasami, nudno , ale nie potrafie zakonczyc tego!!!!!! strasznee to jest

Gość monika3335566
jak chcesz mozemy popisac :) daj maila i popiszemy :)

Gość gość
laskanebeskaaa@onet.pl

Gość gość
Przepraszam, że tak wolno odpisywałam, ale byłam w kuchni. Wyszłam już do ludzi, staram się być uśmiechnięta i otwarta, a jednak ciągle narzekam na samotność. Może dlatego, że jestem trochę mało wygadana i nie umiem być złośliwa jak niektórzy...