Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misery1992

Dieta, ile mogę schudnąć?

Polecane posty

Gość gość
JOJO grozi ci zapewne, a także pogorszenie stanu skóry, wypadanie włosów, matowość włosów i połamane paznokcie. Lepiej poszukaj dietetyka, takich ogłoszeń pełno w sieci http://alegratka.pl/szukaj/?fraza=dietetyk zacznij się ruszać, jakieś spacery, czy coś.

Gość gość
kup sobie diete limvena. bardzo polecam, tam masz gotową opracowaną dietę oraz wskazówki dotyczące dziennych kalorii wraz z koktajlami, które nieźle powoduje hamowanie łaknienia. uzupełniają organizm w najważniejsze składniki odżywcze.

Gość misery1992
Myślicie że nie byłam u dietetyka? Że to moja pierwsza dieta? U dietetyka byłam 2 lata temu. Dieta wychodziła drogo, i nie stać by było mnie na kontynuowanie jej schudłam 15 kg w miesiąc a powrót do racjonalnego żywienia ( nie łączenie węgli z tłuszczami, zwykłe porcje, zero słodyczy i fastfoodów) doprowadziło do jojo 18 kg. Tak o to lekką ręką wydałam kilka set złotych w błoto. Odchudzam się sama i jakoś jojo nie mam. Irytujące jest to wymądrzanie się na temat jojo, bo doświadczyłam go na własnej skórze.

Gość gość
Misery1992 - ja jestem nadal na diecie kefirowej , z rano było tak sobie bo nie czułam głodu a było mi niedobrze , musialam zjesc chrupkie pieczywo z pomidorem i 200 g gotowanego kalafiora na obiad , bo dzisiaj było zle ale spaliłam 600 kcal samymi ćwiczeniami ;) dzisiaj sie nie ważyłam ... zapomniałam, dzisiaj zamiast kefiru woda :)