Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glista ludzka leczenie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio robilam badanie kalu na pasozyty i wyszlo ze ze mam gliste ludzką. Jak leczy sie gliste ludzką? Po jakim czasie objawy ustępują?

Gość gość
Glista ludzka zazwyczj nie zyje sama, zawsze ma towarzystwo innych pasozytow no i candidy. Leczenie nie opiera sie na zarzyciu cudownej tabletki tylko na definitywnym zmianie jedzenia. Nie laczymy weglowodanow z bialkami to podstawa, zero cukrow, slodyczy ciast , nic co zawiera biala make czylimpieczywa ciast. Ja sama robie zakwas i pieke chlebek z maki zytniej , jest kwasny ale tylko taka make mozna jesc. Pozatym nie wolno pic mleka . Pozatym nie jem miesa, mieso rowniez zakwasza organizm. A co wolno w takim razie zapytasz? Duzo kasz , jaglana najlepsza , chlebek na zakwasie, warzywa , malo owocow gdyz zawieraja cukry. I super na glisde sa pestki dyni w duzych ilosciach. Do picia wode lub wode z cytrynka , i herbatki z pokrzywy. Pozatym wskazany jest sport i bezstresowe zycie. Powodzenia

Gość gość
a co z leczeniem farmakologicznym? Mam tą gliste w zaawansowanym rozwoju i sama zmiana diety nie pomoze, szczegolnie ze juz od miesiecy prawie nic nie jem, bo nie mam apetytu

Gość gość
Jakim farmakologicznym???przeciez chemia nie leczy,zapperem zabij gliste

Gość gość
polecam biorezonans, zmianę diety i zioła, jak nie pomoże to farmakologia ale w polsce trudno o dobre tabletki przeciwko pasożytom..