Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszedłem do byłej dziewczyny a ona...

Polecane posty

Gość gość

Zerwała ze mną przez telefon bo powiedziała że nie ma czasu i musi uczuć się do poprawy egzaminów i nie ma nerwów na związek a jak poprosiłem o wyjaśnienie to powiedziała "muszę kończyć, mam coś ważnego". Zacząłem o nią walczyć, starałem się jak mogłem przez ten czas utrzymując z nia kontakt ale po tygodniu jak wróciła poszedłem pod dom i powiedziałem że chcę porozmawiać a ona na to... "jesteś egoistą bo powiedziałam że nie mam teraz czasu a ty przechodzisz pod mój dom i dajesz mi jakieś ultimatum wywierając presję". Cholera? czy ja zachowałem się egoistycznie?!

Gość gość
Tak bo nie dociera do Ciebie to, że dziewczyna nie chce być w związku a Ty Ją nachodzisz :-o:-o

Gość gość
Powiedziała mi że ona potrzebuje czasu na razie i musi wszystko przemyśleć. Jak dałem jej spokój to po miesiącu zaczęła do mnie pisać że mnie kocha i ze chce ze mna być a po tygodniu znowu zerwała. Od tamtego momentu zerwałem kontakt mimo jej smsów "jak się masz/co u ciebie?"

Gość gość
Taka smarkula nie jest warta walki. Mi jakby taka napisała że to koniec, nawet bym nie odpisał na jej smsa.

Gość gość
I nie mam zamiaru. Dostała blokadę wszędzie gdzie się da bo miałem dosc czytania jej chorych monologow.

Gość JoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Cześć JoyFashion, Będę z tobą* kompletnie szczery - mam to w d***e! Pozdrawiam, Szymon *napisano z małej litery z premedytacją