Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka i okres

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj umówiłam się na spacer z chłopakiem, ale tego samego dnia dostałam okresu i nie wiem co robić. Czy dalej iść z nim czy jednak przełożyć to na za tydzien? Jak mu delikatnie o tym napisać żeby nie wyjść przy tym na kretynke i jednocześnie go nie urazić? Z tego co wcześniej pisał miał wobec mnie konkretne zamiary (jeśli wiecie co mam na myśli) więc tym bardziej nie chcę z nim wychodzić jeśli mam czerwone dni... Proszę pomóżcie

Gość wrednaola
wychodzisz na randke czy na seks ? to jest róznica. W czym okres przeszkadza zeby się spootkać z chłopakiem pogadac, pójśc na spacer na kolacje ? hm..? Chyba, ze się na seks umwiliście to inna sprawa, jak to mówią, "dobry marynarz to i przez morze czerwone przepłynie"

Gość gość
jprd co za tempaczka,na *****nko sie umowilas i dlatego okres przeszkadza?Nie dziwota,ze faceci takie idiotki wykorzystuja i puszczaja w trabe:D

Gość wrednaola
"poważne zamiary" hmm..nie wiem czy poważnym zamiarem można nazwać seks na jedną noc. Chyba mylisz pojęcia. No ale jak Was nie razi okres to "bawta się, pijta i ogólnie szalejta" :D

Gość wrednaola
"poważne zamiary " seks na jeden raz to powazny zamiar według Ciebie? Gdyby miał powazne zamiary tj. długi związek to okres by w niczm nie przeszkodził, no ale jak wam okres nie przeszkadza to "bawta się, pijta i ogólnie szalejta" :D

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Gość gość
Źle mnie zrozumiałyście. Nie chodziło mi o seks. Chyba nie będziemy tego robić w miejscu publicznym :P Chodzi mi o zwykły kontakt fizyczny bez udziału miejsc intymnych :)

Gość wrednaola
Hahaha :D zwykły kontakt fizyczny? co masz na myśli ? Całowanie ? a co on będzie Cię w ci*e całował czy co, ze się tak tego okresu boisz ?

Gość wrednaola
bez udziału miejsc intymnych...kurcze to w czym Ci okres przeszkadza ? WTF ? o_o Ile Ty masz lat w ogóle?

Gość gość
Zwyczajnie, napisz/powiedz, że jesteś niedysponowana i dalsze wycieczki nie wchodzą w grę. Krótki spacer może być.

Gość gość
ile masz lat?mozesz jednak zawsze powieziec ze masz atak migreny mysle ze masz jakaies 13-15 lat i tego chlopaka dopiero co poznalas

Gość gość
powiedz ze cie brzuch boli i musisz lezec, bez szczegolow

Gość gość
Mam 17 lat i masz racje że dopiero go poznałam. Ogólnie rzadko chodze na randki (być może przez tą moją aspołeczność i ciągłym czuwaniem na laptopie) i dlatego wszystko wyolbrzymiam. Po prostu obawiam sie jutrzejszego spotkania i tyle

Gość Kamaidźspać
Według mnie jeśli dziewczyna ma okres i wie, że nie będzie się konfortowo czuć to może po prostu lepiej to odwołać. Poza tym chodziło tu pewnie z tym kontaktem fizyczne o siedzeniu na kolanach