Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam facetów z twarzą łobuza, cwaniaczka...

Polecane posty

Gość gość

taki przystojniaczek cwaniaczek łobuziak, z k***ikami w oczach chyba wiecie o co mi chodzi :D inni mi sie nie podobają, nie wiem co widzicie np w piotrze adamczyku, małaszyńskim, zakościelnym, dorocińskim... dla mnie są mdli i nijacy

Gość gość
bo u Fikuśnych tacy nie mają szans xxx myslisz, ze kogos interesuje co ty lubisz?

Gość gość
Mnie kręcą faceci typu bad boy. Nie wiem czy to dlatego, że naczytałam się tylu książek ale naprawdę chciałabym, aby facet od czasu do czasu przygwoździł mnie do ściny i namiętnie pocałował :D

Gość gość
Hehe też tak mam ;-) moze dlatego, ze moja pierwsza milosc platoniczna w szkole to był taki bad boy, bardzo pewny siebie, lubiany, szanowany, niewyparzony jezyk :P do nauczycielki potrafil powiedziec...brzydko :P moze dla innych to brak kultury, ale mnie to kręciło ;-) mimo wzystko potrafil sie opanowac, nie mial problemow z policją, uczl sie w miare dobrze, czwórki, trojki, pare dwój no ale nie mial nigdy dziewczyny, mnie niezbyt lubil a szkoda :( Teraz tez marze o takim, by czasami za mnie decydowal, wzial tak jak mowisz pod sciane zaczal calowac, obmacywac, ostro zdecydowanie, wzial na lozko silą, ostra jazda bez trzymanki :P

Gość gość
Hah moja pierwsza miłośc była podobna do twojej :) Tyle, że jak się dowiedział to wystawił mi środkowy palec, dlatego teraz jestem ostrożniejsza. Jutro ide na randkę z nowo poznanym facetem i trochę się obawiam jak to będzie. Pisząc z nim stwierdzam, że raczej nie mam co liczyć na bad boya, ale kto wie... może los mnie zaskoczy :D

Gość gość
Facet bad boy wulgarny agresywny ponizajacy kobiety ma najwieksze powodzenie szczegolnie u mlodych

Gość gość
Ja mam groźne rysy twarzy i jak zetnę włosy króciutko to wyglądam jakbym z kryminału uciekł wiem bo nie raz słyszałem takie stwierdzenie, ale z charakteru jestem wręcz przeciwieństwem spokojny,nieśmiały, z poczuciem humoru ale też trochę zamknięty w sobie :)

Gość gość
A jeszcze jak taki z twarzą łobuza przywali mi z piąchy wtedy czuję że mam mokro w majteczkach. Och jak ja to lubię To jest ideał mężczyzny

Gość gość
Lepszy łobuz niz głupia c***a prawiczek z malym fiutem piszący na kafełe :O

Gość gość
Naprawdę lepszy łobuz? Oj... żebyś się nie przejechała.

Gość gość
a ja lubie wlasnie takich groznych z twarzy a przy tym spokojnych, uleglych, zdominowac takiego hehe

Gość gość
tez takich lubie

Gość laski lubia prymitywow
i bandziorow

Gość gość
podobaja mi sie przystojni faceci

Gość gość
lubie meskich facetow

Gość gość
A ja lubie facetów z dwoma oczami 8)