Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Brunetne rozmowy nocą, zapraszam mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
ja p... czy ty jestes uposledzona?

Gość gość
powiedz szczerze czy straciłaś już wiarę w to że kiedyś znajdziesz faceta ? pytam poważnie

Szczerze, mam wiarę w to, że kiedyś znajdę miłość :) Aczkolwiek wiem, że mam trudny charakter, że dużo wymagam, dużo chcę, ale gdy znajdę to czego szukam, będę zadowolona :)

Ok, więc jeśli koniecznie ma być brunetnie to co sądzisz o Waffen-SS Fiku? Jeśli pominąć ich zbrodnie, to dzięki swojemu fanatyzmowi byli świetnym żołnierzami. No ale przez te zbrodnie nie są godni miana żołnierzy.

Gość fanka blondow
a ja chce blondyna w szwedzkich klimatach

skoro jesteś kobietą i jeszcze ciebie nikt nie wychaczył to raczej nie możesz być atrakcyjna ładna

:) skoro twój dziadek byl w wermachcie to pewnie jest juz na ciebie wyrok w imieniu Rp zostales skazany na smierc powód odczytanie trwalo jakies 2-3 min i strzal

Zakręcony na kafeterii... tak naprawdę to ja spokojnym informatykiem jestem który ma własny świat :P A Ty Fiku jesteś taka kobieca, Twoje wypowiedzi mają dużo wdzięku i takiej delikatności :)

Gość gość
"A Ty Fiku jesteś taka kobieca, Twoje wypowiedzi mają dużo wdzięku i takiej delikatności " V o k***wna Która koleżanka doradziła ci wciskanie lasce takiego lukrowanego szitu? Przeciez widać, ze to jest na siłę pisane

Pamiętam że jak ja po studiach szukałem pracy, to Ty też szukałaś i stąd zapamiętałem że miałaś coś wspólnego z programowaniem. A w Rosmanie nigdy nie byłem :D

Gość gość
i co Niedziel, masz pracę? czy nadal jesteś bezrobotny? pochwal się