Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet okazuje że mu zaczyna zależeć na początku znajomości

Polecane posty

Gość gość

Jak facet okazuje że mu zaczyna zależeć na początku znajomości?

przerabialam to niedawno bo poznalam faceta w lipcu i on ciagle sie pierwszy odzywa, proponuje spotkania, wspolne wyjazdy np sylwester, mowi ze chce wolne spedzic ze mna itd a ja tak go troche na dystans trzymam bo nie chce nic sobie wmawiac bo po co sie potem rozczarowywac? ;) trzeba zdac sie na los ;) nie oczekiwac nic.

Gość gość
Chce się częściej spotykać. Nic więcej Na głowie nie stajemy

Gość gość
a ja nie wiem czy nie popełniłam największego błędu w życiu pierwsza dałam mu do zrozumienia że mi zależy :(

Gość gość
im zawsze zalezy do pewnego momentu zwykle jest to moment kiedy nowa liana pojawo sie na horyoncie ktorej mozna sie zlapac

Gość gość
kiedyś sie go spytałam czy ma kogoś powiedział że nie i mi sie spytał a co to zmienia ja mu na to że dla mnie to ważne bo nie wpieprzam sie w związki. Jak się widujemy na gruncie zawodowym narazie to usmiecham sie do niego staram sie ładnie wyglądać pare razy patrzyliśmy sobie w oczy ale to nie było takie zwykłe patrzenie czuło sie w nim coś takiego hmmmm kurcze trudno mi to nazwać. Znamy sie troszkę ponad rok. Oboje jesteśmy po nie udanych związkach

no to juz sie troche znacie, myslalam ze moze miesiac. wedlug mnie nie dalas mu zadnego takiego znaku ze Ci zalezy, po prostu tylko spytalas i wszystko!

Gość gość
dla mnie było oczywiste że skoro się pytam faceta czy ma kogoś to nie po to żeby byc jego koleżanką. No chyba że męska psychika działa inaczej

Gość Shesadda
Jak facet okazuje że mu zależy Zabiega o jak najczęstsze spotkania Pisze mnóstwo sms ów , maili, dzwoni interesuje się wszystkim co dotyczy tej kobiety. Stara się pomóc w jakichś jej kłopotach czy problemach Chętnie wymieni jej olej w samochodzie wykona jakąś naprawę w domu Niektórzy dają kwiaty , inni coś innego. Są wtedy rycerscy i potrafią z siebie dużo dawać.

ja tez sie spytalam faceta czy ma kogos, ale tak z ciekawosci, nie pomyslalam nawet ze moze to byc uznane za jakis sygnal czy cos

Gość gość
no to chyba faktycznie moja znajomość męskiej psychiki jest kiepska. Jednak fececi po przejściach to trudna sprawa.

Gość gość
czyli co mogę zrobić żeby mu dać do zrozumienia że mi zależy?

Gość gość
umow sie z nim