Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham wschodnich mężczyzn

Jak dla mnie najlepsi mężczyźni to ci ze wschodniej Europy

Polecane posty

Przede wszystkim Ukraińcy, Białorusini, Rosjanie. Strasznie mi się podobają i mnie kręcą, poza tym kręcą mnie też te kraje, a ich języki są śliczne 😍

Gość gość
a mi norwegowie szwedzi ;D

Gość gość
Mi też podobają się wschodni mężczyźni :) Do pewnego czasu myslałam, że wyglądają jak Polacy, ale to nieprawda :P

Gość gość
NIE WIERZĘ! Przecież mężczyźni ze wschodu do NAJBRZYDSI ludzie świata. POLKI, LITWINKI, UKRAINKI, BIAŁORUSINKI są bardzo ładne, ale POLACY uchodzą za najbrzydszych na świecie, co potwierdzają ankiety. Jesteście dziwne. Przeciętny HOLENDER, NIEMIEC, BELG jest 20 razy przystojniejszy od jakiegokolwiek POLAKA.

Nieprawda, mężczyźni ze wschodu nie są brzydcy. Prozachodnia propaganda ich przedstawia jako brzydkich, bezzębnych i pijanych,a w rzeczywistości to niezłe ciacha są ;)

Gość gość
Widział, zbadałam, porównałam i wiem co mówię. Niemcy, Holendrzy, Belgowie są 20 razy przystojniejsi od Polaków i Rosjan.

Przecież napisałam wyraźnie, ze jak dla mnie mężczyźnie ze wschodu są najlepsi ;) Tobie mogą się podobać mężczyźni z germańską uroda, a mi podobają się ci ze wschodniosłowiańską urodą :)

Gość gość
''Widział, zbadałam, porównałam i wiem co mówię.'' Jakie badanie przeprowadziłaś? Na ilu mężczyznach? :P

Gość gość
Wschodni mężczyźni są przystojni. Np. od kilku miesięcy często pokazują Ukraińców - w życiu takich przystojniaków nie widziałam na polskich ulicach, ani na ulicach państw zachodnich. Białorusini są podobni, Rosjanie trochę się różnią i sa mniej przystojni, bardziej przypominają Polaków, ale gdy zdarzy się tam przystojny mężczyzna, to można odpłynąć podczas patrzenia na niego ;)

Odwiedziłam tez państwa zachodnie i jak dla mnie tam żadnych przystojniaków nie było, ci mężczyźni są mało męscy, a wschodni Słowianie - nie dość, ze przystojni, to jeszcze kulturalni - podają rękę, gdy kobieta wychodzi z autobusu, przepuszczają w drzwiach, pomagają umieścić torbę w miejsc do tego przeznaczonym :)

Gość gość
a norwedzy ??????????? :P

Gość gość
Powiem Wam, że mnie to różni się podobają, bo zdarzało się, że podobali mi się i Słowianie, i Skandynawowie, i Południowcy :P Niezdecydowana jestem :D

Gość gość
Najpiękniejszy naród to Szwecja.

Gość gość
ależ masz gust! Rosjanie to najbrzydsi ludzie świata, a Ukraińcy niewiele lepsi. Polacy to przy nich ciacha:) a to wiele mówi.