Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA PROSZĘ O POMOC !!

Polecane posty

Gość gość

Staram się z chłopakiem o dziecko . Ostatni miesiąc kochaliśmy się w dni płodne , przed owulacją w trakcie i po . Okres spóźniał mi się 6 dni(mam nieregularny) . W tych dniach zaczął mnie boleć brzuszek, moje piersi się zmienił , były takie dziwnie napompowane , bardzo czułe na dotyk. Dzisiaj czyli w 6 dniu spóźniającego okresu pojawił się brązowy śluz , początkowo było go mało , lecz później zaczęło się robić to jasno różowe i troszkę wiecej , nawet leciała troszkę krew. NIe było to tak obfite jak okres . Podczas tego bardzo boli mnie brzuch. Prosze o pomoc co to może być , test robiłam wczoraj czyli w 5 dniu spóźniającego się okresu, wyszedł negatywny. Nie wiem czy jest to plamienie implatacyjne czy okres . Proszę pomóżcie

Gość gość
Lepiej idz do gina bo : mozesz byc w ciazy i to tylko plamienie , mozesz byc w ciazy i moze zaczynac sie poronienie :/

Gość gość
jestem zapisana do ginekologa ale dopiero na październik , co mam teraz zrobić ? , poradźcie coś

Gość Ale to już było
Prawdopodobnie masz stan zapalny, a nie ciąża.Dlaczego nie zgłosisz się do ginekologa? Teraz zapanowała dziwna moda na wypisywanie pierdół na forum. To nie forum medyczne.Z takimi pytaniami idzie się do lekarza.Czy to takie trudne?!

Gość gość
Autorko jak podejrzewasz ciaze i plamisz masz prawo zglosic sie na izbe przyjec na konsultacje ginekologiczna 24 na dobe w kazdym szpitalu

Gość gość
nie słuchaj tych tekstow o poronieniu. ból sutków w 99 % to ciąża. Zrób test z krwi i bedziesz wiedziala a do gina mozesz sie przejsc ale raczej bedzie kazal czekac conajmniej do 8 tyg na usg, Ja byłam u gina bo bolal mnie okropnie brzuch na terminie okresu, powiedziala ze zaczyna mi sie okres a okazalo sie ze to ciaza byla tylko za wczesnie zeby cos zobaczyc. U Ciebie tez jest za wczesnie

Gość gość
Do 8 tyg na usg ? Bzdura. Ja juz w 5 tyg mialam widoczna ciaze na usg.

Gość gość
tak tylko pecherzyk bez widocznego zarodka, ja tak mialam w 6tyg.Ale prawidłowo robi sie pierwsze usg w 8-9 tyg. Kazdy lekarz to powie. Mi 2 lekarzy nie chcialo robic mimo ze mialam test pozytywny kazali czekac do 9 tyg bo dopiero wtedy potwierdzaja ciaze jak jest serduszko. Test krwi i juz bedziesz wiedziala

Gość gość
Zrób test z krwi, wtedy będziesz wiedziała co i jak.

Gość gość
widoczna ciaza na usg to tylko i wyłacznie jak bije serduszko inaczej zaden lekarz nie potwierdzi bo to moze byc tylko pecherzyk w ktorym moze byc puste jajo płodowe

Gość gość
A Twoim zdaniem pecherzyk to nie ciaza? Ja mialam tak jak Ty autorko tez bole brzucha i plamienia. Dostalam leki ja podtrzymanie bo lekarz stwierdzil ze ciaza sie bez tego nie utrzyma. Oczywiscie tego Ci nie zycze. Lepiej idz do lekarza on Ci powie co i jak.

Gość gość
dokładnie test z krwi i wszystko bedzie jasne. Ja byłam w ciazy i 4 testy ciazowe mialam negatywne.

Gość gość
sutki są do teraz bardzo czułe i takie nabrzmiałe , nigdy wcześniej brzuch mnie nie bolał przed okresem . Teeraz były te bóle , jutro udam się chyba do izby przyjęć . Długo się czeka na wyniki krwi ? , wiecie ile to wgl kosztuje ?

Gość gość
Czy podczas krwawienia impl. może lecieć krew ale w mniejszych ilościach ? , miałyście tak ?

Gość gość
Mi bete czyli z krwi wynik w szpitalu robili jak poszlam na izbe przyjec i mnie na ginekologie dali bo lecialo mi co jakis czas troszke krwi. Wyszlo ze niestety ale ciaza byla i obumarla :(

Gość Mam swoje lata
Co jedna to mądrzejsza.Same "mądre" rady.Dawniej kobiety były mądrzejsze od obecnych.Może dlatego ze internetu nie było, tylko czytało się mnóstwo wartościowych książek i nie słuchało się pierdół!.