Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maraaaas21

Dwie sprawy

Polecane posty

Gość Maraaaas21

Siema Mam dwie sprawy- krótko i na temat. Mam na imię Marek. Mam 21 lat i jestem prawiczkiem ;p Ostatnio poznałem taką dziewczynę która mi się nie zbyt podoba, ale jest na mnie ostro nagrzana i ewentualnie mógłbym się z nią przespać ale nic więcej. Czy to będzie fair? Druga sprawa jest taka, że w gimnazjum coś tam kręciłem z pewną dziewczyną jednak pokłóciliśmy się i przestaliśmy ze sobą gadać. Przez to urwał nam się kontakt. Czasem widuję ją teraz na ulicy ale nawet sobie nie mówimy "cześć". Chciałbym wznowić tą znajomość ale jak? Nie mam odwagi do niej zagadać... Jakieś pomysły?

Gość gość
Podsumowując, swędzi cie pytong i pytasz nas jak możesz podrapać?

Gość Maraaaas21
Nie o to chodzi, ta druga dziewczyna jest świetna i chciałbym z nią coś więcej ;p Jeżeli chodzi o tą pierwszą to po prostu jest okazja stracić prawictwo ale czy jej nie zranię w ten sposób? A może ona też chce tylko seksu?

Gość gość
Dobra, podejdę do tematu poważnie. Jeśli podobasz się tej drugiej dziewczynie, nie będzie nic złego w kontakcie, tj sexie. Ale ona Cię kocha? Nie złam jej serca. Pospotykaj się z nią, może sam coś do niej poczujesz, a jeśli nie i to ma być tylko sex, niech ona o tym wie.

Gość gość
"pierwsza czy druga" nie wiem która to, pisałem o tej chetnej.