Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie autor

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość nie autor

Witajcie, Opiszę wam moja sytuacje i napiszcie co o tym sądzicie, czy może to być ciąża... A więc, po 22.07 (nie pamietam juz dokladnie) mojemu mężowi pękła gumka, z tego co wiem on nie doszedł w niej ani potem we mnie od razu go "wyciągnął"...2 sierpnia dostałam taki jak zawsze okres, obfity i trwał dobre 5 dni.....dla pewności zrobiłam test około 17.08 i był negatywny. Teraz powinnam dostać @ 01.09 i nadal nie dostałam i trochę się denerwuje..

Gość gość
To nie była antykoncepcja z gumką.W małżeństwie ciąża to nie tragedia.Powinnaś się cieszyć,Gratulacje.

Gość Nie autor
Nie o taką sugestie mi chodziło...

Gość gość
Raczej nie. Doszukuj się jednak pierwszych objawów ciąży w swoim organizmie, które dają Ci potwierdzenie, że być może to jednak ciąza. Objawy znajdziesz tutaj: http://dumnamama.pl/objawy-ciazy/

Gość gość
jak mnie smiesza kretynki zadajace pytania na forum, z cyklu : "czy to mozliwe, ze jestem w ciazy... no zenada...i jeszcze opisuja swoje sluzy, pekniete gumki, gdzie facet sie spuscil...dodaj jeszcze ile ruchow frykcyjnych bylo. Ja pierdziele i to niby dorosle baby.

Gość nie autor
Dziś dostałam @, może mniej obitą ale jest...

Gość nie autor
*obfita