Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadużona

Zadużyłam się

Polecane posty

Gość zadużona

Zadużyłam się w nim, a on mnie zlewa. Próbuję go usprawiedliwiać choć mam wszystko czarno na białym, że ma mnie gdzieś. Czytałam w "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", że nie zawsze zlewka oznacza brak zainteresowania, tylko mężczyzna w ten sposób sprawdza jak kobieta zareaguje... ale troche to absurdalnie brzmi, bo jak facet chce to zabiega o kobietę, a nie bawi się w olewkę :| Co myślicie?

Gość gość
ja tez, nie wiem jak oddam te pieniadze :(

Gość zadużona
zadużyłam, nie zadłużyłam :( w każdym razie, współczuję

Gość gość
czasami tak sprawdzają, to prawda. facet też człowiek. nie jest pewien Twoich uczuć. jak raz Ty wyjdziesz z inicjatywą, nic się nie stanie. ale nie przesadź, bo jak się poczuje osaczony, to dopiero zwieje.

Gość zadużona
No właśnie... czasami. A nie non stop. :| Na desperatkę też nie chcę wyjść więc nie będę za nim latać.

Gość gość
przestan prowokować, kazdy ma ustabilizowane zycie po 40 ce :D

Gość niedzielny motyl
Ja też lubię poskakać z kwiatka na kwiatek,lecz w nikim się nie zadużam, nie warto. Jedno co warto, to nektarem upić się wart;)

Gość gość
moim zdaniem to jest tak: mężczyzna powinien zacząć kontakt. potem raczej on powinien się odzywać. ale, dajmy na to, na 3 jego inicjatywy Ty możesz wyjść z jedną. ewentualnie, z niektórymi (zależy od człowieka) może być jeden do jednego. Ale nie więcej. Jeśli nawet jeden do jednego nie działa, olej go. tego kwiatu pół światu :)

Gość gość
a o co chodzi

Gość niedzielny motyl
Ej.... czasem można go zdestabilizować.

Gość gość
mój mnie ostatnio olał. tzn. po wspaniałej randce nie odzywał się przez 5 dni. i też się bardzo martwiłam, więc w końcu napisałam. odpowiedział na drugi dzień i okazało się, że wszystko jest ok. zapatrzony jak w obrazek :) my kobiety często za dużo się martwimy...

Gość zadużona
kiedyś pytałam go co się dzieje, że go nie ma/nie odzywa się, to narzekał, że się czepiam...

Gość gość
w takim razie, skoro już tak otwarcie z nim rozmawiałaś, nic nie możesz chyba zrobić. możesz albo to zaakceptować, że Cię bedzie olewał (niektóre kobiety się na to godzą, znam nawet takie związki), ale ja bym spróbowała o nim zapomnieć. trudno być szczęśliwą z takim facetem, który Twoją potrzebę kontaktu uważa za czepianie sie.

Gość zadużona
Zgodzicie się chyba że po dwóch spotkaniach powinien się już określić co z ślubem i przedstawić mnie rodzicom?

Gość gość
Nie ma takiego słowa "zadużenie". Jest "zaduRZenie" i jest "zadŁUżenie".

Gość zadużona
faktycznie, z błędem napisałam :| już z tego wszystkiego z grammar nazi stałam się analfabetką. A ten post o tym, że powinien po drugim spotkaniu poznać mnie z rodzicami nie pisałam ja, ktoś się podszył. Dzięki za odpowiedzi, chyba pora gościa olać, pozbierać się i poszukać czegoś innego, tego kwiatu jest pół światu (a 3/4...)

Gość gość
jak czegoś innego, to może zacznij do les potem wskocz na bi i trójkąty, czworokąty etc... a i tak pewnie zadowolisz się dildo :)

Gość gość
dildo o dildo to jest to :)

Gość zadużona
taka poligamia mnie nie kręci, a z kobietą już kiedyś byłam, nie wypaliło. Didlos nie zastąpi poczucia, że jest się komuś potrzebnym i kochanym, nie zastąpi zasypiania w ramionach drugiej osoby. Chyba, że już takie produkują, a ja nic o tym nie wiem ;)