Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj za sciana sasiad urzadzil impreze, niestety dosyc glosna- muzyka, karaoke, krzyki. Nie bylam w stanie zasnac i z tego powodu zadzwonilam na policje, zglaszajac zaklocanie ciszy nocnej. Panowie przyjechali i towarzystwo sie uciszylo. A dzisiaj mam wyrzuty sumienia, mze tak zrobilam. Co o tym sadzicie? :(

Gość gość
Mam nadzieję ze sąsiedzi odwdzięczą ci sie tym samym jak Ty zrobisz imprezę. Stopery w uszy i moglas spać dzis niedziela

Gość gość
sadzimy ze daleko nie mialas i mozna bylo przejsc sie do sasiadow i poprosic o sciszenie musyki na poczatek

Gość gość
Ja nie robie imprez w domu. Obecnie ucze sie do egzaminow, a policje zawiadomilam po 24. Ale mysle, ze wiecej tak nie zrobie. Dzialalam troche na stresie i emocjach.

Gość gość
dobrze zrobiłaś , jak hołota sama nie wie że za głośno baluje to nie ma co z nimi rozmawiać , mnie też tacy wkurzają - mamusia z tatusiem nie nauczyli kultury!!!! Myślenie nie boli!!!!

Gość gość
Moze nie holota. Kazdy ma prawo do odpoczynku. Jedni wola spac, inni imprezuja. Szanuje to, ale jednoczesnie oczekuje tego samego. Nie chcialm nikomu zrobic krzywdy. Sasiedzi mogli uprzedzic o imprezie, nie byloby zadnego problemu. Trzeba wiedziec, kiedy sciszyc muzyke :(

Gość gość
myslenie nie boli ale jak sobie trzepniesz pol flaszki to z rzeczywistoscia masz mniejszy kontakt wiec pewne rzeczy jak na przyklad halas ci umykaja

Gość gość
obojętnie czy codziennie czy nie codziennie, chcą balować niech idą do klubu!

Gość gość
Zgadzam sie.