Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukradli mi psa

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, bo pół roku temu adoptowałem psa z psiego azylu i ostatnio miałem z nim kłopot bo nie miałem akurat pieniedzy na weterynarza i poprosiłem ich o pomoc, powiedzieli że zabiorą go do siebie na troche i zapewnią wizyte u weterynarza. Zabrali go i na nastepny dzień już nie mogłem się do nich dodzwonić i trwa to 2 tygodnie. Poprostu nie odbierają, nie odpisują, ukradli mi mojego przyjaciela pięknego amstaffa, co mam robić? Pomóżcie!

Gość gość
to jedz do nich po tego psa

Gość gość
Z policja?

Gość gość
skoro nie miałeś kasy to po co brąłeś? jesteś nieodpowiedzialny, pożegnaj się z psem , oby nie dali ci kolejnego w żadnej innej fundacji czy schronisku

Gość gość
Jestem odpowiedzialny dlatego potrafiłem zwrócić się o pomoc w sytuacji awaryjnej. Zawsze na wszystko Ci starcza? :) nigdy na nic Ci nie zabrakło? :)

Gość Gusiagościnnnna
Wiem co czujesz, mialam doczynienia z pewna fundacja, oni tylko zaslaniajasie dobrocia dla zwierzat a tak naprawde nie potrafia znalezc normalnej pracy. Otoczka milosnikow zwierzat, ktorzy stawiaja zycie psów nad zycie ludzi. Fakt wiele dobrego robią, ale to czysta manipulacja.

Gość Ezopet
Witam, Jestem ezoteryczka z 10 letnim doswiadczeniem, zajmuje sie takze lokalizacja ludzi/zwierzat z dokladnoscia do 500-800m2 Za pomocą wahadła i kart można zawezić pole poszukiwań co pozwoli na odnalezienie ulubieńca. Pomogłam już odnależc dziesiątki psów oraz kotów, które znów są szczęśliwe i zjednoczone ze swoimi właścicielami. Zapraszam! Potrzebuję imienia , zdjęcia, adresu pod którym zamieszkiwało zwierzę) ezopet@onet.eu

Gość gość
Takiej OSZUSTKI jeszcze nie widziałem :P.