Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sypiam po 1 lub 2 godziny dziennie, zwykle między 5tą a 7mą

Polecane posty

Gość gość

jak długo tak pociągnę zanim wyciągnę kopyta i zabierze mnie pogotowie?

Gość gość
Masz jakieś kłopoty, problemy ? :(

Gość gość
czemu nie idziesz normalnie spac o 23?

Gość gość
właśnie ostatnio to nie mam żadnych - oprócz tego, że zasnąć nie mogę. w ogóle nie czuję się śpiąca, ani w dzień, ani o 3ciej w nocy, ani jak się rano obudzę. strasznie to dla mnie dziwne, tak jeszcze nigdy nie miałam

Gość gość
kładę się spać o 23, czasem o 24. i tak przewracam się z boku na bok, wskutek czego zazwyczaj w okolicach 3-4tej wkvrwiam się i wchodzę na internet, potem znowu idę do łóżka i za 2-3 godziny wiercenia się w końcu zasypiam- żeby obudzić się za 2 godziny :o

Gość gość
polecicie mi na to coś dobrego bez recepty?? :o

Gość gość
setkę chlasnij. serio :D tak koło 20-21, pół godzinki posiedzisz i cię zmoży. albo raz nie idź spac w ogole i wytrzymaj by w ciągu dnia nie iść (tak si walczy z bezsennością) ja raz miałam kilka miesięcy że obojetnie o której poszłam spać budziłam się o 3-4, potem niby zasypiałam ale sen taki przerywany byl jakoś mi przeszło

Gość gość
nie wciągaj tyle bo za długo nie pojedziesz...

Gość gość
1. czy czujesz się już zmęczona fizycznie? 2. Czy bierzesz/brałaś jakieś wspomagacze 3. badanie tarczycy, poziom hormonów, morfologia, OB 4. do tygodnia na 2-3 godzinach snu pociągniesz bezkarnie potem zmiany w mózgu się zaczynają i ukł. nerwowym 5. na uregulowanie snu proponuje estazolam na receptę, z czasem stopniowo odstawiać - wskazania lekarza

Gość gość
1. aktualnie ani trochę. w lipcu sporo pracowałam i wtedy wręcz zasypiałam na stojąco, ale odpuściłam sobie i teraz ze zmęczeniem i sennością w dzień nie mam problemu 2. max. 2 kawy dziennie, żadnych leków, suplementów 3. ostatnie badania z maja idealne 4. ciągnę tak od początku sierpnia, od paru lat miewam różne formy bezsenności, ale nigdy mój sen nie trwał tak krótko jak obecnie 5. żadnych lekarzy!!