Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek343

Kompleks malego i inne czynniki PORADY

Polecane posty

Gość gostek343

Czesc wszystkim. Pisze do was z powaznym problemem. Opisze dokladnie swoja sytuacje. Mam straszny kompleks w zwiazku z rozmiarem penisa. Zawsze gdy z partnerka uprawiam seks to ciagle mysle czy jej wystarczy i czy sprostam zadaniu. Ciagle mysle ze mam malego penisa. Jakis czas temu zmienilem prace. Wczesniej mialem 2 roboty bardzo lajtowe a w tej obecnej juz tak lekko nie jest. Wiec obecnie sie strasznie stresuje itp. Ostatnio jak sie probowalismy kochac to bylo ok przez 5 minut a potem juz niestety moj "maly" nie stal tak jak powinien. Byl po prostu miekki. Nie wiem co jest tego przyczyną. Nie naduzywam alkoholu. Popalam sobie od jakiegos roku. Myslalem zeby kupic jakis preparat Perrmmen czy Peermmen Kiing ale nie wiem czy to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto :/ nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu...Problem ze wzwodem wystepuje czesciej (tak mi sie wydaje) kiedy uzywamy prezerwatywy....poradzcie cos bo moj zwiazek sie sypie i nie wiem co mam robic. Czy jakies suplementy czy isc do lekarza? Ciagle mysle ze mojej partnerce jest tak sobie a ja chce zeby byla zadowolona. Od pol roku ciagle czytam o preparatach na powieekkszanie peenisa, na poprawe wzwodu ale jeszcze nic nie probowalem. Macie jakies porady?

Gość gostek343
j/w

Gość gość
a co na to twoja partnerka ?

Gość gostek343
niby jest zadowolona, mowi ze mam duzego penisa ale np jak czasami sie kochamy to mowi zebys wszedl w nia gleboko,,,wtedy wchodze na maksa a ona mowi "glebiej glebiek, mocniej itp" wiec chcialaby chyba jeszcze...ostatnio pare razy sie kochalismy to po paru minutach mi opadl i dupa :/

Gość gostek343
...

Gość gostek343
czy ktos mial podobny problem?

Gość gość
To ze ci opada to wina tego ze ciagle myslisz o rozmiarze swojego penisa. Daj spokoj z tymi kompleksami itp. Moj penis ma 14 cm w wzwodzie i nie mysle o tym czy ma odpowiedni rozmiar czy nie tylko ****** ile wlezie. Jestem pewny siebie, mam dobra technike i dziewczyna zawsze jest zadowolona, zawsze ma orgazmy itd. Wiec tak jak pisalem wczesniej daj spokoj z tymi kompleksami, badz pewny siebie i naucz sie sztukli milosnej a zaspokoisz kazda kobiete, no chyba ze twoj penis w wzwodzie ma 10 cm. Wtedy to nawet technika nie pomoze.

Gość gostek343
staram sie o tym nie myslec ale ciezko...w pewnym momencie myslalem ze to moze byc przez palenie papierosow :/ zastanawiam sie czy nie kupic sobie jakis suplement...jesli nawet placebo mialoby pomoc.........moze zle sie tez odzywiam. Choc bardzo prawdopodobne ze to wlasnie przez ten kompleks :/