Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie robić laskę?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny lubicie robić laskę?Mnie obrzydza ten zapach i w ogóle i potem to co wypływa z tego fuj.

Gość gość
To samo co ty, tylko, że ja się nie zmuszam, nie jestem dmuchaną lalą, żeby robić to co facet chce. Ja też nie zawsze mam to co od niego chcę, więc to normalne. Mam faceta, który mnie kocha, więc nie mam problemu z jęczeniem o laski.

Gość gość
Zostaniecie czarownice starymi pannami :-(

Gość gość
ja uwielbiam robic swojemu facetowi jego penis jest zawsze czysty

Gość gość
Nie lubię, ale robię, bo się boję że pójdzie do innej. Trwa to bardzo krótko na szczęście przy grze wstępnej. Parę minut, góra 3-4.

Gość gość
A to óżnie raczej. Zalezy czy ja też mam ochotę żeby mu zrobć. BO NIBY DLACZEGO MAM SIĘ ZMSZAĆ? Wolę mu np zrobic niespodziankę

Gość gość
Nie dla każdego faceta związek = seks. Skończcie już z tym uogólnianiem. Uważam że facet, który naciska na seks w związku, laski, anale itp. prędzej czy później zdradzi. Taki typ po prostu. Budowanie związku na seksie prowadzi do zdrad, bo w każdym związku po jakimś czasie pojawia się monotonia.

Gość gość
najlepsza jest ta co robi bo boi sie ze pojdzie do innej - jak ja mialabym takiego faceta babiarza, ze jak mu nie o******* to pojdzie do innej to bym mu tym bardziej nie obciagala, niech idzie, paszol won! szanuj sie kobieto, szanuj

Gość gość
Jak można do wziąć do buzi przecież z tego się sika

Gość gość
fuuuj. Nie i nie zrobię.

Gość gość
Ale sperma ma podobno dużo witamin i minerałów.

Gość gość
a jak mozna sie calowac - przeciez z tego się rzyga?

Gość gość
On nie jest babiarzem, to normalny chłopak. Boję się, że jakby się wygadał przy kolegach, że tego nie robię, to wyśmialiby go i namawiali na znalezienie innej. Wiecie na pewno jacy bywają zazdrośni faceci, którzy nie są w związkach, a kumple mają duży wpływ na każdego faceta. Wystarczy, że wyśmieją i facet zachowuje się jak mu zagrają. Mam dużo kolegów, widzę jacy faceci są podatni na wpływ kolegów. Przecież to dlatego kobiety nie lubią jak facet sam z kolegami wychodzi.

Gość gość
Lubie to jest dla mnie i dla niego przyjemnosc, bardzo mnie to podnieca. A do tych co pisza ze smierdzi- moze niech wasi faceci zaczna dbac o higiene?

Gość gość
A robisz mu to?

Gość gość
Ale to jest fiut jak można to mieć w ustach!

Gość gość
nie caluje sie ze swoim facetem nawet po minetce, a co dopiero cos takiego!

Gość gość
A widzieliście jak pięknie to robi Camille Crimson

Gość gość
Dziewczyny to jak to jest obciągacie swoim facetom czy nie?

Gość gość
Śmieszą mnie laski, które piszą, że je to podnieca. Macie dodatkową łechtaczkę w gębie? To takie tłumaczenie się czy próbowanie wyjść na zaj*bistą przed innymi czytającymi. Te które tego nie robią, nie lubią tego i mają normalnych facetów, którzy to akceptują (to są związki przyszłościowe, które prowadzą do założenia rodziny). Te które to robią, robią to tylko i wyłącznie dla przyjemności faceta i albo się zmuszają, bo mają fajny związek i chcą również tak jak facet im coś daje - dać coś od siebie, albo nie mają nic przeciwko - nie obrzydza ich to, więc robią to bo wiedzą, że ich facet to lubi (tutaj związek też prowadzi do założenia rodziny zapewne, ale po ślubie częstotliwość 'loda' drastycznie spada i rodzi się frustracja + kłótnie). 1% kobiet lubi codzienny seks (Lew Starowicz), nie zapominajcie o tym przy czytaniu tego, co napisałam.

Gość walkman
Mam dwóch kumpli, którzy właściwie pożegnali się z lodem po ślubie. Powoli, powoli coraz rzadziej. Tak to właśnie dziewczynki was to podnieca i tak to lubicie :D Do ślubu, a później wam ochota przechodzi :D

Gość gość
Ty powyzej jestes j******a. Wspolczuje ci naprawde jezeli podnieca cie tylko dotykanie lechtaczki haha. Przecież istnieje cos takiego jak rozne bodzce. Mnie np podnieca jak widze mojego faceta nago, albo wlasnie jak robie mu "laske" i sie nie zmuszam, najczęściej to wychodzi z mojej inicjatywy. A on i tak bylby ze mna nawet jeśli bym tego nie robila. Nie widze nic w tym złego jezeli ludzie sie kochaja, jest to dla nich przyjemne i w jakis sposob urozmaicaja swoje zycie seksualne. Do tych dziewic co mowia ze ohyda i nigdy nie zrobia-tez tak mowilam jak mialam 16 lat. Trzeba troche dojrzec z reszta... nie kazdy musi to lubic

Gość gość
Jakie to uczucie mieć wacka w buzi?

Gość gość
bierz do buzi, sie dowiesz

Gość gość
A w jakiej pozycji najczęściej to robicie?

Gość gość
"Śmieszą mnie laski, które piszą, że je to podnieca. Macie dodatkową łechtaczkę w gębie? " a mnie smieszy jak ktoś mi mówi co mnie ma podniecac. tak, mam mokro jak biore do buzi i nawet przy pewnej pozycji bardzo szybko dochodzę z nim w buzi. i co ci do tego? tak samo faceta podnieca jak mnie liże (a nie ma dodatkowego penisa w ustach) moje życie, moja sprawa. tak samo podnieca mnie tysiac innych rzeczy. to się będziesz madrować, ze jest inaczej? mam duże libido i fantazje seksualną, nie kazdy musi mieć, ale litości. nie wmawiajcie innym, ze lepiej wiecie co im sie podoba

Gość gość
Lubicie ptaka w między zębami?

Gość gość
Całe szczęście że są kurfy :-) :-) :-)

Gość gość
jesli nazywanie ludzi kurwą poprawia nastrój to współczuć zycia :) szczesliwi ludzie nie wtrącają się co kto robi w łożku

Gość brązowe warkocze
tak, lubię, podnieca mnie to. tak owszem, lubię robić laskę swojemu narzeczonemu. ani mnie smak ani zapach nie odrzuca. ale chciałabym żeby nie wstydził się kończyć przy tym...żeby nie uważał, ze mu nie wypada, żeby dał mi skończyć...