Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z młodszą

Polecane posty

Gość gość

Hej, Prosze niech ktos mi doradzi czy zwiazek z mlodsza dziewczyna ma sens?ja 28 ,a ona 21. poznalem ja trzy miesiace temu. bardzo mi spodobala no i fajnie sie bawilismy. taka odskocznia od poprzedniego zwiazku z rowniesniczka. ona studentka, idealistka, zdolna,wesola. ma wielu znajomych i przy niej odzylem. moja eks to pani sekretarka co wieczorami lubila ogladac na wspolnej i wkurzali ja moi koledzy. niestety minelo troche czasu i mam male watpliwosci. jakies drobiazgi,ktore sugeruja,ze moze jednak nie jest tak swietnie jak myslalem. czy to nie jest dziwne,ze juz ustawila zwiazek na fajsie(nie bylo zadnej rozmowy)? juz sa tam nasze fotki. pare dni temu poznala moje grono znajomych,a dzis widze,ze juz moi koledzy jeden za drugi zostali zaproszeni przez nia. seks na razie nie za bardzo,ale akurat to jestem w stanie zrozumiec bo sam sie stersuje :/.jej kolezanki to tragedia.czuje sie jak na zlocie gimnazjum w ich towarzystwie.czy taki zwiazek ma sens?

Gość gość
i na chuj ludziom ten facebook, on tylko szkodzi :(

Gość Azalia90
To zależy, czego oczekujesz od związku. Facet w Twoim wieku często (choć w dzisiejszych czasach jednak coraz rzadziej) myśli już o stabilizacji, ślubie, dzieciach, wspólnych kredytach itp. :) Czyli krótko mówiąc o wszystkich rzeczach, na które ona prawdopodobnie nie jest jeszcze gotowa. Dziewczyna w tym wieku zazwyczaj chce cieszyć się beztroskim życiem, żyje w dużej mierze na utrzymaniu rodziców, wszystko ma przed sobą, może mieć jeszcze wielu facetów i przerażają ją poważne deklaracje. Tak więc warto żebyś zdawał sobie z tego sprawę i nie próbował dodawać jej lat, nie gonił z niczym. Może być tak, że dziewczyna się w Tobie zakocha i nieświadomie zacznie się do Ciebie dostosowywać, zacznie z Tobą snuć poważne plany na przyszłość, a po kilku latach zda sobie sprawę z tego, że ominęły ją zabawy, eksperymenty, studenckie lata, ale wtedy już tego nie odzyska. Nie mówię od razu, że was związek nie ma sensu, bo ludzie są różni, jednak jest to bardzo prawdopodobny scenariusz.

Gość gość
nie uwazam ze na zwiazek tylko starsza taka co to ci pomatkuje, do bujnej piersi przytuyli, wszystko zrozumie i wszystko wybaczy bylebys tylko laskawie przebolcowal ja mlodym sprzetem