Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebezpieczny kryminalista grasuje po Łazarzu.

Polecane posty

Gość gość

Dziś koło godziny 10 rano mężczyzna w wieku plus/minus 25 lat atakował niewinnych przechodniów. Padły GROŹBY i wyzwiska. Mężczyzna szedł z psem rasy Yorkshire Terrier, a w ręku trzymał piwo. Mężczyzna jest BARDZO AGRESYWNY, ostrzyżony na krótko, uzbrojony jest w NÓŻ!!! Próbował nożem ugodzić psy bawiące się na placu piłką - ŚWIADKIEM WYZWISK I CAŁEGO ZAJŚCIA BYŁO OKOŁO 30 MAŁYCH DZIECI BAWIĄCYCH SIĘ METR DALEJ NA (NA SZCZĘŚCIE) OGRODZONYM PLACU. Jeśli ktokolwiek wie kim może być bandzior, bardzo prosimy o informacje.

Gość gość
lokalizacja to Poznań - Arena!!! Uważajcie na siebie, dzieci i Wasze zwierzęta! Ten śmieć atakuje nożem osoby, które nawet na niego nie patrzą!!! Policji i straży oczywiście brak....

Gość gość
i zamiast dzwonić na policję piszesz o tym na kafe... :O idiota

Gość Arleta Turek
Policja przyjechałaby po 40 minutach. na jakim świecie żyjesz? o takich sprawach TRZEBA pisać! jak wszyscy są tacy bierni jak ty to potem właśnie tak jest. zobaczymy jak sama będziesz mieć dzieci, a po okolicy będzie agresor z nożem latał!

Gość gość
pozostaje mi zapłakac z bezradnosci i podniesc temat by uprzedzic innye rodziny ktore na poobiedni spacer wybiora poznanska arene....

Gość gość
masakra ciula zlinczować, śmieć jeden 😠

Gość gość
możliwe że Sebek ten pedał je/bany

Gość gość
jak to sebek zje/bek, to na jego koncie zabijanie psa nożem to pestka w porównaniu z tym co on odpie/r/dala poj/eb/usa powinni powiesić ścierwo i damski bokser. on jest cwaniak jak ma przed soba słabszych i bezbronnych.

Gość Kuba W
To mu przekaż że za takie agresywne odzywki do Pań i fikanie z mordą ma gwarantowaną wycieczkę do lasu w jedną stronę. I ma to jak w banku. Niech mnie lepiej nie spotka na Arenie cwel.

To mu przekaż że za takie agresywne odzywki do Pań i fikanie z mordą ma gwarantowaną wycieczkę do lasu w jedną stronę. I ma to jak w banku. Niech mnie lepiej nie spotka na Arenie cwel.

Gość gość
ja mam nadzieje że trafi w końcu kosa na kamień. jak on katuje psy i swoją laskę, bije staruszki, straszy ludzi nożem .... tak do kur/wy jasnej nie może być. no jak?! :O łazarz sterroryzowany przez takich fiutków. ja też tu mieszkam i nikomu nie wadzę jestem miły grzeczny do sąsiadów pomocny... a non stop się boję nawet do sklepu wyjść bo można nie wrócić. z pracy idę byle szybciej bo ciemno. po prostu kraj III świata bo policja z jakimiś fiutami nie umie sie rozprawić.