Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panikujecie gdy zatrzymuje was policja?

Polecane posty

Gość gość

Jechałam sobie grzecznie 50 bo wiedziałam, że te france mogą stać. Mam prawko od niedawna, nienawidzę jeździć ale muszę :-( Nie wiem czemu ale jak mnie zatrzymali to popadłam w histerię i od razu zaczęłam płakać, że nie chcę mandatu. Drugi policjant z tego wszystkiego schował się do radiowozu, a pierwszy uspokajać, ze oni nie sa tylko od wystawiania mandatów, ze przeciez dobrze jechałam. Ja szlochając zapytałam się w takim razie po co mnie zatrzymali(przecież oni zawsze zatrzymają, żeby człowieka udupić chociażby za samą twarz...). Kazał mi dmuchać, oczywiście nic bo nie piję w ogóle i szukać gaśnicy. No gdzie ta franca znowu się podziewa? Musiałam dzwonić do ojca, policjant już chciał mnie porwać na strzępy, ja wyję i w końcu on opierdzielił moją mamę :-( Masakra, jak ja nienawidzę samochodów i policji :-( Kazał mi już jechać chociaż nie byłam w stanie. Tak ich się boję, bo gdybym dostała mandat ojciec by mi wpieprzył, w końcu jestem na ich utrzymaniu :-(

Masz szczęście. ;) Przez 8 lat odkąd mam prawo jazdy, zatrzymali mnie tylko raz.:) Spodziewałem się mandatu za przekroczenie prędkości o 40 km/h, a tu lipa:D Sprawdzili tylko rejestracje i stan punktów karnych. :) Nie ma się co stresować, policja to też ludzie. :)

Gość gość
Policja to nie ludzie.

Gość gość
Chryste, jaka kretynka :o ja pierdzielę skąd się takie tępe dzidy biorą Idź do urzędu gminy i oddaj to prawko, bo nie powinnaś jeździć. Osoby tak niezrównoważone są zagrożeniem dla innych

Gość gość
bo gdybym dostała mandat ojciec by mi wpieprzył, w końcu jestem na ich utrzymaniu smutas.gifXDD

Gość gość
kurde trol, znam tę historię a wy łykacie to jak młode pingwiny...

Gość gość
A tam chrzanisz. Mnie za pkt zabrali prawko. Kiedyś się tak wykłocałam. 18 pkt jednorazowo i nigdy nie płakałam ani nie wiadomo co